Účast našeho oddílu na celoslovenské lize v Trnavě konané ve dnech 10. – 11. 11. 2007

Účast našeho oddílu na celoslovenské lize v Trnavě konané ve dnech 10. – 11. 11. 2007

Startovali:
Jakub Majzel
Patrik Balog
Alexandr Andrle

Trenér: Jan Balog

První den

Jakub Majzel- Strakoš BC Galanta, váha do 48kg RSC v prvním kole
Jakub nedal soupeři od první chvíle žádnou šanci. Po 20s tvrdě zasáhnul soupeře, který byl posléze počítán. Rozhodčí zápas ukončil pro naprostou převahu.

Patrik Balog – Herzeg OBK Tomáškovo, váha do 50kg, RSC v prvním kole
Náš borec s tímto soupeřem již boxoval minulý rok, kdy ho porazil. Převahu projevoval od samého začátku a po 30s boje soupeře trefil pravým zvedákem, po kterém byl soupeř počítán. Ovšem soupeř už nebyl schopen boje a o druhém počítání rozhodčí zápas ukončil.

Alexandr Andrle- Katriňák NSK Vranov, váha do 52kg, RSC ve druhém kole
Saša tento zápas zvládl na výbornou, soupeř byl ve druhém kole dvakrát počítán a zápas byl ukončen předčasně. Pochvala za práci přední ruky a poslechnutí pokynů trenéru.

Druhý den – finále

Jakub Majzel – Boleskei Czabu BC Komárno NB
Dvojnásobný mistr Slovenska ten den na našeho Jakuba neměl. Jakub od prvního kola jasně vedl, nenechal se do ničeho vtáhnout, boxoval v klidu a s přehledem. Jinak bojovný soupeř se opravdu snažil zasáhnout našeho borce. Jakub velmi pěkně povoloval a používal zadní kontr. Vyhráli jsme zaslouženě.

Patrik Balog – Auszten Czaba SKB Komárno NB
3 kola probíhala v Patrikově režii. Páťa projevoval naprostou převahu. Pochvalu zaslouží obzvláště za práci nohou a za používání zadního direktu, kterým soupeře velmi čistě a nekompromisně zasahoval. Výhra o 15 bodů toto jenom potvrzuje.

Alexandr Andrle- Psotka Tomas BC Galanta NB
Saša byl v prvním kole zbytečně nervózní, nechal soupeře pracovat uprostřed ringu a sám létal kolem provazů. Ale uposlechl výtku trenéra a začal boxovat jako předešlý den. Zápas poté jasně vyhrál o 10 bodů. Pochvalu zaslouží Saša za poslechnutí pokynů trenéra. Je třeba zlepšit práci zadní ruky a zvýšit tvrdost úderu.

Náš oddíl vyslal na tuto soutěž tři boxery, kteří odboxovali šest zápasů. Mám obrovskou radost, že jsme všechny zápasy vyhráli. Dále chci poděkovat Filipu Roztočovi za to, že nás odvezl do místa konání. Další dík patří pořádajícímu oddílu, konkrétně Brunu Hauerovi, který se o nás velmi pečlivě staral.