Další kolo juniorské ligy konané v sobotu 20.10.2007 v Libicích nad Vltavou

Startovali:
Alexi Telvák
Jiří Púčik
Aleš Pollák
Alexandr Andrle
Patrik Balog
Vitalij Nahojev

Trenér: Jan Balog

Patrik Balog, Alexi Telvák v tomto kole nenalezli soupeře.

První utkání:
Aleš Pollák – Klogner BC Rakovník Váha 60 Kg. N.
Tři kola ne moc pěkného boxu ze kterého na konec byla remíza. Aleš vlétl do tohoto zápasu bezhlavě. Boxoval příliš nekoncentrovaně a velkou snahou soupeře za každou cenu trefit. Ani v jednom kole nepředved to, co jinak běžně dělá na tréninku. Velká nervozita a také strach pracovali ten den proti Alešovi. Remíza byla na místě.

Druhé utkání:
Jiří Púčik – Bartoš BC Rakovník Váha 48 Kg. NB.
Velmi pěkný zápas. Jirka předvedl krásný výkon. Boxoval v klidu a s přehledem. Tři kola jasně vyhrál. Nebojácný soupeř se sice snažil, ovšem ten den byl Jirka k neporažení. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání:
Alexandr Andrle – Bartoš M BC Rakovník Váha 54 Kg. NB.
Tři kola zajímavého duelu, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Saša byl na začátku zbytečně nervózní a dělal občas chyby. Ovšem od druhého kola se uklidnil a boxoval s přehledem. Sašovi schází ještě tvrdší úder, aby dokázal v klidu odolávat tlaku ze strany soupeře. Vyhráli jsme právem.

Čtvrté utkání:
Vitalit Nahojev – Mirzajev SK Boxing Praha Váha 75 Kg. N.
Velmi dramatický zápas který nakonec skončil nerozhodně. Vity se pustil do soupeře s plnou vervou a bez obav. Ovšem soupeř byl podobného ražení, a tak z toho byla mela jak se patří. No, osobně si myslím, že Vity byl v tom to zápase o malinko lepší, a to hlavně pro svoji práci přední ruky. Bohužel rozhodčí v ringu ho veřejně napomenul, a to byl ten zlom, kdy se bodoví rozhodčí rozhodli pro remízu. Vity musí ještě přidat na práci nohou a lepší koordinaci jednotlivých úderů a nesklánět hlavu. Remíza nebyla dle mého názoru na místě.

Velmi pěkné odpoledne ze kterého si odnášíme spousty bodů do tabulek. Dvě remízy a dvě prohry je pro mě velmi pěkná reprezentace našeho oddílu. Všem děkuji za předvedený výkon a vzornou reprezentaci našeho oddílu.