Další oblastní kolo, Brandýs nad Labem, 14.10. 2017

Startovali:
František Tawil
František Holub
Max Hájek
Nikolaj Ljuljušin
Michal Kolek
Vladislav Protovshanskiy

Trenéři: Jan Balog, Alexandr Verchkayzer

František Holub – Bradka, BC Sokol Mšené Lázně, 54 kg, RSC výhra
Jasná výhra z naší strany. František se hodně zlepšil. Pochvala za práci na nohou a postavení rukou. Franta od prvního kola jasně dominoval. Nedal soupeři v podstatě žádnou šanci. Po zásahu tvrdým direktem soupeř již dál nechtěl boxovat. Vyhráli jsme právem.

František Tawil – Hunka, BC Kravec Gym, 75 kg, WP výhra
Tři kola v naší režii, František boxoval v klidu a s přehledem, soupeře držel na vzdálenost, která mu vyhovovala. Je třeba zlepšit přípravu na útok a zefektivnit všechny toky. Vyhráli jsme právem.

Max Hájek v tomto kole nenalezl soupeře.

Nikolaj Ljuljušin – Krišťál, SKB Praha, 70 kg, WP prohra
Nikolaj tento zápas opravdu nezvládl. Byl příliš apatický, neměl chuť po vítězství, nedbal pokynů trenéra. Celkově lze říct, že to byl špatný výkon ze všech pohledů. Prohráli jsme právem.

Michal Kolek – Laube, BC Pardubice, 80 kg, WP výhra
Poměrně dramatický zápas, ze kterého jsme my vyšli jako vítězové. Michal se jednoznačně zlepšil, především v přípravě na útok a v provedení zadního direktu. Je potřeba zlepšit finální úder a odhad vzdálenosti. Dále je nutné, aby Michal zapracoval na kondici, protože v závěru třetího kola se ukázalo, že mu docházejí dramaticky síly. Výhra byla na místě.

Vladislav Protovshanskiy – Gazdík, Box Mělník, 69 kg, WP výhra
Tři kola velmi pěkného boxu, ze kterých my vycházíme jako vítězové. Vláďa předvedl opravdu pěkný box. Velmi zkušeného a silově dobře vybaveného soupeře předčil svojí vynikající taktikou a schopností poslouchat pokyny trenéra. Této zápas byl z Vláďovy strany velmi dobře techniky zvládnut. Je potřeba ještě zapracovat na fyzické kondici. Výhra byla na místě.

Závěr:
Z toho kola si odvážíme 4 cenné výhry a jednu porážku. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.