Mistrovství ČR školní mládeže a kadetů, 11.- 13. 3. 2016, Jičín

Startovali:

Samir Inam

Bui Hoang Long

Michal Kolek

Vasyl Rishko

 

Trenéři: Jan Balog

 

První den:

První zápas:

Vasyl Rishko – Řezníček, Dukla Olomouc, WP prohra

Bohužel Vasyl na tohoto zkušeného soupeře nestačil, a tak jsem hned v prvním kole tento zápas vzdal. Prohra vzdáním se.

 

Druhý zápas:

Bui Hoang Long – Dočekal, BC Chlumec, WP prohra

Lukáš nastoupil roti velmi zkušenému borci, který již v minulosti obsadil na tomto turnaji jednou druhé a první místo. Náš borec se nechal zaskočit soupeřem, který boxoval velmi technicky nutno říct, že i přesně. Po necelé minutě jsem zápas vzdal, neboť náš borec se soustředil pouze na obranu a i v ní nebyl schopen zápas zvládnout. Prohráli jsme vzdáním se.

 

Třetí zápas:

Michal Kolek – Linhart, BC Třeboň, WP prohra

Po velmi ostrém nástupu našeho soupeře byl Michal poslán do počítání a posléze zápas rozhodčí ukončil. Michal bohužel nedokázal ani jedním úderem soupeře zastavit, čímž by se eliminoval nasazený útok. Také chci podotknout, že zapomněl chodit do stran, kde by se vyhnul soupeřovým útokům.

 

Čtvrtý zápas:

Samir Inam – Hrbáček, Dukla Olomouc, WP výhra

Samir se v tomto zápase opravdu překonal, dokázal o hodně zkušenějšího borce technickým způsobem boje vybodovat. Boxoval s rozumem a s přehledem. Pochvala za práci na nohou a úniky do stran. Oceňuji chuť a vůli po vítězství.

 

Druhý den:

Boj o postup do finále:

Samir Inam – Gloser, BC Vítkovice, WP prohra

Bohužel Samir svůj předešlý výkon nezopakoval. Nechal se zaskočit nasazením soupeře a v podstatě celá tři kola jenom chodil do stran a nevracel údery. Celá tři kola jsme byli horší, než soupeř. Prohra na body.

 

Z tohoto turnaje si odvážíme cenné zkušenosti a jednu bronzovou medaili, kterou získal Samir. Celkově musím konstatovat, že je to pro náš oddíl zklamáním, neboť jsme původně měli v plánu získat více medailí.