Dne 30. 9. 2006 jsme se zúčastnili oblastní soutěže severní Moravy v Olomouci.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:
Patrik Balog
Jakub Majzel
Petr Bakeš
Robert Hauer
Tomáš Pollák

První utkání:
Patrik Balog –Baláž BC Olomouc.Váha 48kg. NB.

Věděli jsme, že do tohoto zápasu jdeme s poměrně velkým hendikepem, a to proto, že Patrik váží jen čtyřicet kilo. Přesto Patrik boxoval na výbornou, a i když prohrál, tak jsme byli hodně spokojeni. Myslím, že v tomto utkání si Patrik sáhl až na samotné dno svých sil. Pochvala za bojovnost a pěknou práci na nohou.

Druhé utkání:
Jakub Majzel – Kudlač BC Olomouc. Váha 42kg. NB.

Jasná výhra z naší strany. Jakub nepustil soupeře z dohledu a neustále útočil. Přesně mířené údery- to je to, čím Jakub jasně převyšoval soupeře. Pochvala za bojovnost.

Třetí utkání:
Petr Bakeš – Horváth BC Ostrava Váha 50kg. NB.
Petr v tomto těžkém zápase prokázal, že je bojovník, a že má na to boxovat i se starším klukem. Boxoval to, co mu trenér řekl a to bylo správně. Tvrdé utkání, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Pochvala za bojovnost a perfektní kryt.

Čtvrté utkání:
Robert Hauer – Šerban BC Kroměříž. Váha 57 kg. NB.

Jedno z nejhezčích utkání toho dne. Robert prokázal, že je schopen porazit kohokoliv. Padaly i názory, že je jedním z nejtechničtějších borců v republice. Toto ocenění nás moc a moc těší. Robert předvedl špičkový výkon. Jeho práce přední rukou je bezchybná. Roberte, ještě trochu fyzičky a je to.

Páté utkání:
Tomáš Pollák – Lidaj BC Ostrava.Váha 69.kg. NB.
Očekávané střetnutí dvou velkých nadějí českého boxu, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Tomáš dokončil tímto skvělou sérii vyhraných zápasů. Tvrdé utkání, ve kterém jsme my dominovali naším pojetím boxu. Přes obrovskou snahu soupeře jsme jednoznačně vyhráli. Tomáši, gratulujeme a přejeme hodně podobných výher.

Tuto výpravu vedl Tonda Hauer a konstatoval, že všichni předvedli nadprůměrný výkon, za což jim moc děkuje. Já se k tomuto poděkování připojuji také.

Napsat komentář