Dne 16. 9. 2006 jsme se zúčastnili oblastního kola v severočeské ligy v Ústí nad Labem.

Do Ústí jsme odejeli v této sestavě:
Patrik Balog
Jakub Majzel
Petr Bakeš
Robert Hauer
Tomáš Pollák

První utkání:
Patrik Balog – Abdužalilov BC Děčín. Váha 40kg. NB.

Patrik první kolo boxoval jen velmi sporadicky. Mám tím na mysli, že do soupeře nechodil a spíše se díval co soupeř udělá. Druhé kolo Patrik začal boxovat, a také jej vyhrál. Ve třetím kole Patrik tak trochu zaspal, a tím de fakto nechal soupeře vyhrát. Pěkný zápas, ze kterého jsme odešli bohužel jako poražení.

Druhé utkání:
Petr Bakeš – Čonka BC Ústí. Váha 50kg. N.

Pěkné bojovné utkání, ve kterém Petr předvedl, že umí boxovat. Ostřílený borec měl plné ruce práce s Petrem. Dle mého názoru dvě kola jasně vyhrál a ve třetím remizoval. Remíza v tomto případě nebyla na místě. Petr předvedl perfektní práci přední ruky a postavení obou rukou. Pochvala za bojovnost.

Třetí utkání:
Robert Hauer – Gadžo BC Ústí.Váha 54kg. NB.

Jasná výhra, a to po celá tři kola. Robert ani na moment nenechal nikoho na pochybách, že zápas chce vyhrát. Borec, který má odboxováno přes padesát utkání, nenašel na našeho Roberta žádnou proti zbraň. Robert pracoval pěkně přední rukou, a také velmi tvrdě používal zadní direkt. Pochvala za bojovnost a za disciplínu v zápase.

Čtvrté utkání:
Tomáš Pollák – Poláček BC Děčín.Váha 69kg. NB.

Tomáš zaboxoval opravdu pěkně. Nenechal soupeře na pokoji, pořád jej otravoval přední rukou a užíval velmi chytře side stepu. O tomto zápase se hovořilo jako o vrcholu tohoto dne a my jsme byli rádi, že jsme jej vyhráli. Touto výhrou se otevřeli Tomášovi také dveře do extraligy. Pěkný výkon a gratulujeme k možnosti startovat v extralize.

Velmi zdařilé odpoledne, ze kterého jsme odešli jen s jednou prohrou. Moc děkujeme za předvedené výkony a přejeme hodně štěstí do dalších zápasů.

Napsat komentář