Další juniorské kolo v Dřetovicích u Kladna dne 2.11.2013

Tohoto kola se zúčastnili:
VolodymyrZaychenko
Petr Asim
Jindřich Krupička
Jakub Vitula
YevgenijSichevski
Vojtěch Hataš
Trenér: Jan Balog, Jakub Majzel

První utkání:
Volodymyr Zaychenko – Danko, BC Kroměříž, váha 48 kg TKO 3
Necelá tři kola v naší režii. Vláďa byl ten den k neporažení. Boxoval v klidu a s rozvahou, poslouchal pokyny trenérů. První kolo jsme jasně vyhráli, druhé jsme nepatrně vyhráli a ve třetím kole Vláďa potvrdil svoji naprostou převahu sérií čistých úderů, které soupeř neustál a šel k podlaze ringu. Po odpočítání rozhodčího jsme vyhráli TKO. Vláďa zaslouží pochvalu za nasazení, pohyb na nohou a zlepšení zadního direktu. Vyhráli jsme právem.

Druhé utkání:
Jindřich Krupička – Hamid, Kutil gym, váha 57 kg N
Tři kola velmi smutného trápení. Jindra se celá tři kola ploužil po ringu a nechával se trefovat. U Jindry bohužel nedochází k zlepšení v oblasti psychiky. Remíza byla na místě.

Třetí utkání:
YevgeniySichevskyy – Liška, BC Kutil Gym,váha 70 kg, NB
Tři kola poměrně smutného boxu ze strany našeho borce. Žéňa se nedokáže odprostit od strachu, který ho brzdí v utkání. Je příliš svázaný a neschopný dodržovat žádnou disciplínu v boji. Prohra byla na místě.

Čtvrté utkání:
Vojtěch Hataš – Elčner, BC Dynamo Svitavy, váha 81 kg TKO 2
Vojta se první kolo trápil, přestože to bylo velmi vyrovnané kolo. Při první pauze jsme mu jasně řekli, co má dělat, a on to poslechl. Krásný zadní direkt rozhodl vývoj veškerého dění v ringu. Vojta se prostě osvobodil od strachu a přílišné nervozity. Vyhráli jsme právem. Vojta zaslouží pochvalu za nasazení a chuť být disciplinovaný v boji.

Petr Asim a Jakub Vitula v tomto kole nenalezli soupeře.

Z těchto závodů si odnášíme dvě nepěkné remízy a jednu zbytečnou prohru. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.