Další juniorské kolo v Dřetovicích u Kladna dne 1. 6. 2013

Tohoto kola se zúčastnili:
Lukáš Farabauer
Volodymyr Zaychenko
Petr Asim
Jindřich Krupička
Jakub Vitula
Trenér: Jan Balog
Asistent:Jiří Zákostelecký
Doprovod:rodina Zákosteleckých

První utkání:
Lukáš Farabauer – Štěpánek, Bc Baník Most, váha: 24 kg NB
Lukáš tento zápas nezvládl. Boxoval nejenom se soupeřem, ale i s velkým strachem ze soupeře. Tři kola, které jsme právem prohráli. Na příště musí Lukáš nechat strach doma a boxovat to, co se naučil na trénincích.

Druhé utkání:
Volodymyr Zaychenko – Petr Asim, oba BC Palaestra, váha: 45 kg N
Velmi krásný zápas našich borců. Tři kola pěkných a čistých výměn. Oba naši borci prokazují zvyšující se výkonnost a jsou velkým příslibem do budoucna, nejen pro náš oddíl, ale i pro celý český box.

Třetí utkání:
Jindřich Krupička – Think, SKP Pardubice, váha: 57 kg. NB
Tři kola velmi pěkného boxu, ze kterého jsme my vyšli jako vítězové. Jindra boxoval v klidu a s plným nasazením. Bylo vidět, že chce vyhrát a že je ochoten se všemu podřídit. Pochvala za disciplínu v obraně a práci na nohou. Vyhráli jsme právem.

Čtvrté utkání:
Jakub Vitula – Šafr, BC Brandýs nad Labem, váha: 64 kg NB
Jakub zvládl velmi pěkně dvě kola, ovšem ve třetím kole odešel fyzicky i psychicky a to byl důvod, proč jsme tento zápas prohráli. Jakub si prostě málo věří, přitom má obrovský talent a možnost být dobrým boxerem. Doufám, že se Jakub nad sebou zamyslí a začne intenzivně trénovat. Prohráli jsme právem

Z tohoto kola si odvážíme jednu výhru, jednu remízu a dvě prohry. Všem zúčastněným děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.