Juniorské kolo konané v Rakovníku dne 18.6.2011

Startovali:
Jiří Zákostelecký
Mykola Rishko
Kryštof Paleta

Trenéři: Jan Balog, Petr Novák
Doprovod: Paní Zákostelecká

První utkání:
Jiří Zákostelecký – Kosík BC Libčice váha 45 kg. NB

Jirka boxoval velmi pěkně. Nenechal se strhnout k žádným zbytečným výměnám. Boxoval čistě a s přehledem. Soupeř ač se ze začátku utkání zdál být tvrdším, nakonec zápas nezvládl a to proto,že začal boxovat nečistě. Po dvou veřejných napomínáních bylo jasné, že tento zápas vyhrajeme. Jirka musí zlepšit práci na nohou a odhad vzdálenosti. Vyhráli jsme právem.

Mykola Rishko – Rucker BC Lok. Trutnov váha 57 kg. NB
Tři kola hledal Kolja sám sebe. Bohužel nenašel. Boxoval s respektem a bezmyšlenkovitě. Tento zápas jsme prohráli dřív než začal. Neustálé chození dozadu a práce jen jedné ruky to prostě nestačí. Nevím, co se Koljovi ten den stalo, ale boxoval jen 50 procent toho co umí. Prohra byla na místě.

Kryštof Paleta – Čavajda SŠB Hradec Králové váha 75 kg. RSC
Kryštof byl ten den opravdu hodně nervózní. Začátek boje ukazoval naši převahu, a to po všech stránkách, ovšem v půli kola došlo k výměně kde si Kryštof narazil loket. Rozhodčí si toho všiml a zápas pro zranění ukončil v náš neprospěch. Někdy je třeba prostě bolest překousnout a doboxovat alespoň kolo, aby mohl trenér celou věc posoudit. Prohráli jsme právem.

Z toho kola si odnášíme jednu výhru a dvě divné prohry. Doufám, že se to příště zlepší. Všem děkuji za reprezentaci našeho oddílu.