Další kolo juniorské ligy konaného ve Dvoře Královém dne 12. 3. 2011

Za náš oddíl startovali:
Jiří Zákostelecký
Mykola Ryshko
Šimon Pelich
Kryštof Paleta

Trenéři: Petr Novák, Patrik Balog

První utkání:
Jiří Zákostelecký – Pachl BC Tritnov, váha 42 kg. RSC

Jirka boxoval svůj první zápas. Dvě a půl kola zajímavého boxu. Náš borec se opravdu snažil, ovšem ve třetím kole inkasoval úder, který nebyl velký, ovšem Jirka pustil ruce dolů a přestal boxovat. To je škoda, protože v pravidlech je jasně psáno, že v přípravce se počíta jen jednou za celý zápas a po počítaní musí být zápas ukončen. Bohužel, to se někdy stane. Je třeba zlepšit práci nohou a přitvrdit úder. Prohráli jsme právem.

Druhé utkání:
Mykola Rishko – Růcker BC Trutnov Váha 57 kg. N

Zajímavé tři kola v naší režii. Osobně si myslím, že tento zápas měl Mykola vyhraný, ovšem rozhodčí přiřkli tomuto zápasu remízu. Je třeba zlepšit odhad vzdálenosti a přitvrdit úder.Dále je nutné zlepšit fyzickou kondici. Remíza ale nebyla na místě.

Třetí zápas:
Šimon Pelich – Barukčič SAC Praga Váha 75 kg. NB

Šimon opravdu bojoval a zaslouženě vyhrál. Tři kola v naší režii. Pochvala za bojovnost a práci na nohou. Je třeba ještě zlepšit úhybné manévry a přitvrdit úder. Výhra byla na místě.

Čtvrtý zápas:
Kryštof Paleta – Sargánek SKP Třeboň Váha 75 kg. VZ.

Jednoznačná výhra z naší strany. Kryštof ten den chtěl strašně vyhrát , pracoval tvrdě a s přehledem. Soupeře trefoval hlavně tvrdým zadním direktem. Po prvním kole soupeř zápas vzdal. Výhra byla na místě.

Z tohoto kola si odnášíme jednu prohru, jednu remízu a dvě výhry. Všem moc děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.