Další kolo juniorské ligy v Plzni dne 12.9.2009

Startovali:
Aleksi Telvák
Patrik Balog
Denis Telvák
Jakub Majzl

První zápas:
Denis Telvák – Bartoš P. BC Rakovník váha 54 kg. NB.

Velmi pěkný zápas, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Denis perfektně povoloval na nohou. Skvěle pracoval přední rukou. Ve výměnách byl vždy důraznější a čistší. Pochvala za práci přední ruky a celkový projev. Vyhráli jsme právem.

Druhý zápas:
Patrik Balog – Šejnoha P. BC ČB váha 66 kg. NB.

Jednoznačná výhra z naší strany. Patrik boxoval v klidu a s přehledem. Nutno ovšem pochválit také soupeře, který celé tři kola poctivě bojoval a nebál se. Patrik potřebuje ještě propracovat povolení na nohou a zpřesnit jednotlivé údery. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání:
Jakub Majzl – Vrzal BC Žižkov váha 57 kg. NB.

Jakub bojoval jako lev. Velmi silného soupeře zaskočil především prací přední ruky. Dvě kola jsme jasně vedli a byli pány ringu. Ovšem třetí a čtvrté kolo bylo velmi vyrovnané a nečisté. Kuba prostě neměl fond a tak trochu se trápil. Doufám, že dojde v brzké době ke změně. Je třeba víc posilovat a víc trénovat u nás v boxerně. Atletika je sice fajn, ovšem nenahradí plně trénink u nás. Vyhráli jsme právem.

Toto kolo se nám opravdu povedlo, všichni tři naši startující si odnášejí výhru. Všem moc děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.