Memoriál Júlia Thormy konaný ve dnech 1. – 2. prosince 2007

Memoriál Júlia Thormy konaný ve dnech 1. – 2. prosince 2007

Startovali:
Jakub Majzel
Alexandr Andrle

Trenér: Jan Balog

Vyřazovací boje:
Alexandr Andrle- Jiří Štádler, Star Plzeň, do 50kg NB
Saša se opravdu snažil, bohužel to zkušeného borce z Plzně nestačilo. Je nutné ovšem podoknout, že Saša odboxoval všechny 3 kola v plném tempo. Tímto jej chci pochválit. Opět se prokázalo, jak velkou nadějí pro nás Saša je. Je třeba nadále pracovat na tvrdosti úderů. Jinak- z takticko-technického hlediska- bylo vše OK. Prohráli jsme právem.

Jakub Majzel- Karel Hejda, Baník Sokolov, do 50kg. NB
3 kola zajímavé bitvy, ze které jsme my odešli jako vítězové. Kuba podal svůj standardní výkon. Přestože již v minulosti tohoto soupeře porazil, překvapil mě svou velkou nervozitou. Vyhráli jsme právem.

Boj o 3. místo
Alexandr Andrle – Karel Hejda, Baník Sokolov, do 50 kg. NB

Tři kola pěkného zápasu kde oba borci byli vyrovnaní. Přesto o tři roky starší soupeř měl v závěru více sil a zápas vyhrál o dva body. Sašovi schází ještě malinko zkušeností a bude k neporažení. Pochvala za bojovnost. Prohráli jsme právem.

Finále:
Jakub Majzel – Jiří Štádler, Star Plzeň, do 50 kg. NB
Jakub se opravdu snažil ovšem ten den to bylo málo. Tak trochu se dá říci, že Jakub byl až příliš stereotypní. Nedokázal na soupeře, kterého již v minulosti porazil nic vymyslet. Pouštěl se podle mne do zbytečných výměn. V těch to výměnách zbytečně inkasoval a rozhodčí vždy situaci posoudili o bod lépe soupeři.Kuby musí víc přemýšlet a více spárovat se zkušenými
borci. Prohráli jsme právem.

Z tohoto turnaje si odvážíme jedno stříbro a jedno čtvrté ohodnocené místo. V sobotu nám ještě udělal velkou radost Patrik Balog, který si přivezl velký pohár za první místo z turnaje v Dánsku.

Všem moc děkuji za snahu a předvedené výkony.