Druhý ročník memoriálu V. Háši v Krupce dne 13.10.2007

Startovali:
Alexi Telvák
Alexandr Andrle
Patrik Balog

Trenér: Jan Balog

První utkání:
Alekxi Telvák – Pollák BC Bratislava, Slovensko Váha 35 Kg. N.
Zajímavý duel ze kterého nakonec byla remíza. Alexi velmi pěkně pracoval přední rukou a také dobře zastavoval útoky soupeře ze Slovenska. Je třeba ještě pracovat na větším důrazu při jednotlivých úderech. Jinak remíza byla na místě.

Druhé utkání:
Patrik Balog – Kováč Jan Veki Box Chomutov Váha 48 Kg. NB.

Soupeř o dvě kila lehčí než náš borec se ničeho nebál a od prvního gongu šel pro výhru. Jenže Patrik velmi pěkně kontroval a bodoval přední rukou. Po technické stránce jsme měli jasně navrch. Ovšem v důrazu to bylo o něco slabší. Pěkné utkání ve kterém zvítězila technika nad silou. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání:
Alexandr Andrle – Horvát Veki Box Chomutov Váha 52Kg. NB.
Mistr úniku- takovou přezdívku dostal Saša od místních příznivců boxu. Tři kola se obávaný soupeř snažil našeho borce poslat na podlahu ringu, ovšem Saša ze všeho utekl, a ještě stačil bodovat. Přestože jsme tento zápas prohráli, tak jsem měl radost z předvedeného výkonu našeho borce. Je třeba pracovat na tvrdosti úderu a bude to opět o něco lepší.
Prohráli jsme právem.

Krásné odpoledne plné dobrého boxu v pěkném prostředí. Jednu výhru, jednu remízu a jednu prohru- to je to co jsme si z Krupky odvezli. Všem moc děkuji za předvedený výkon a opravdu vzornou reprezentaci našeho oddílu.