Dne 2.6.2007 pořádal oddíl SKB Praha pod vedením Marka Šimáka další kolo naší oblasti. Toto kolo bylo vynímečné tím, že se ho zúčastnila kadetská reprezentace Slovenska.

Startovali:
Nikola Andrle
Aleš Pollák
Alexandr Andrle
Jakub Majzel
Martin Hájek

Trenéři: Antonín Hauer, Jan Balog, Tomáš Pollák.

První utkání:
Alexandr Andrle – Deusch BC Žižkov, váha 52 kg. NB.
Tři kola velmi pěkného boxu, ze kterého si my odnášíme vítězství. Silově založený soupeř prostě ten den nestačil na našeho technicky boxujícího Alexandra. Výhra byla jednoznačná a zasloužená. Pochvala za bojovnost a práci trupem. Vyhráli jsme zaslouženě.

Druhé utkání:
Aleš Pollák – Rus Bc Geosan Praha, váha 60 kg. NB.
Aleš opět zaboxoval na výbornou. Velmi silný soupeř ten den nestačil na našeho takticky boxujícího Aleše. Pochvala za bojovnost a poslechnutí pokynů od trenéra. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání:
Jakub Majzel – Šenky Reprezentace Slovenska, váha 50 kg. AB.
Jakub boxoval s nám velmi dobře známým a zkušeným borcem. Bohužel tento borec je ještě příliš velkým soustem při našeho Jakuba. Bylo vidět, že soupeř je z jiné váhové kategorie. Nástup, který soupeř nasadil byl až příliš veliký, a tak jsme raději zápas vzdali. Nedá se nic dělat, to se někdy stane. Prohráli jsme právem.

Čtvrté utkání:
Martin Hájek – Gaži reprezentace Slovenska, váha 63 kg. AB.
Opět stejná situace. Martin se sice snažil, ale to prostě nemohlo vyjít. I tento soupeř byl příliš silný, a tak jsme raději zápas vzdali. Bohužel naši kluci startovali o váhu víš, a k tomu s borci, kteří se připravují na ME Evropy. Tím chci říct, že je to docela dobrá prověrka a zkušenost. Prohráli jsme právem.

Páté utkání:
Nikolas Andrle – Rachmanov SKB Praha, váha 63. AB.
Nikolas tento zápas nezvládal od samého začátku a tak jsme raději tento zápas vzdali. Dvě a půl kola trápení to se prostě nedalo. Pozoruji, že Nikolas je někdy až příliš stažený a ztrémovaný před zápasem. Je třeba si víc věřit a nebát se. Doufám, že se to již nebude opakovat.

Dvě výhry a tři prohry je výsledek naší účasti v tomto kole. Doufám, že příště to bude o něco lepší. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddíle.