Oblastní kolo juniorské ligy, Praha, 26.1.

Startovali:
Marek Košťák
Khalid Kováče
Dan Batai
Marcel Misar

Trenéři: Jan Balog

Dan Batyi – Tsoy Mikhail, Kutil Gym, 36 kg, WP prohra
Bohužel Dan byl po nemoci a tento zápas se mu opravdu nepovedl. Asi po 20 vteřinách úvodního kola Dan zjistil, že ho bolí v krku a tak jsme zápas pro jistotu vzdali. To se někdy v boxu stane, že se zápas z různých důvodů nepovede, v tomto případě nemoc a přílišná nervozita. Prohráli jsme právem.

Khalid Kováče – Lagron Jaroslav, Pražský Rohovník, 45 kg, WP prohra
Soupeř, který na váze měl 49 kg bohužel byl z hlediska hmotnosti příliš na našeho borce. K tomuto zápasu jsme svolili z důvodu toho, že soupeř byl o rok mladší, než je náš borec. Přesto se ukázalo, že váha byla nad síly našeho borce. Tři kola velmi pěkného boje, který jsme těsně prohráli na body. Khalid si odnáší mnoho zkušeností, které do dalších bojů potřebuje. Prohráli jsme právem.

Marek Košťák – Moravec Lubomír, SKB Dřetovice, 52 kg, RSC výhra
Marek je velmi talentovaný boxer, který dle mého názoru má před sebou slibnou kariéru. Hned v prvním zápase prokázal vysokou disciplinovanost a sílu úderu. Soupeře nepustil do boje a sám zápas tvrdými údery ukončil. Výhra je na místě, d dalšího boje je potřeba vylepšit přípravu na útok.

Marcel Misar – Hančiuta Rafael, SK Box Mělník, 60 kg, WP výhra
Tři kola v naší režii, Marcel ve všech třech kolech prokázat vysokou disciplinovanost, jak fyzickou, tak psychickou, v krizových momentech se choval velmi obezřetně a snažil se boxovat vprostřed ringu, což je to, co jsme potřebovali pro vítězství. Velmi silný soupeř neměl schopnost překonat našeho borce především na technické úrovni. Výhra je na místě.

Závěr:
Všem děkujeme za vzornou reprezentaci našeho oddílu.