Další oblastní kolo juniorské ligy, Nové Strašecí, 11.3.

Startovali:
František Holub
Max Hájek
František Tawil
Michal Turyna

Trenéři: Jan Balog

Michal Turyna – Hamerník, SKB Třeboň, 42 kg, WP prohra
První zápas našeho poměrně talentovaného borce, který bohužel dopadl v náš neprospěch. Michal se opravdu snažil, ovšem soupeř byl nad jeho síly. Přesto jsme nasbírali cenné zkušenosti, které nutně potřebujeme pro případný start na mistrovství republiky v květnu. Prohráli jsme právem.

František Tawil – Veselý, Kutil Gym, 75 kg, WP výhra
Nominační zápas o mistrovství republiky kadetů. Franta tento zápas zvládl velmi dobře. Jasně jsme všechny tři kola vyhráli, přesto je ještě co zlepšovat. Franta potřebuje nutně zlepšit finální úder a taktéž je potřeba se psychicky uvolnit. Jasná výhra z naší strany, ze které jsme měli velkou radost.

František Holub – Marčan, SKB Třeboň, 54 kg, RSC výhra
František startoval s lehčím soupeřem, který nastoupil do zápasu beze strachu a bez respektu. Franta se nechal tímto způsobem boje lehce zaskočit. Po prvním kole jsem Frantovi důrazně domluvil. Franta vše, co jsem mu vytkl pochopil a hned zkraje druhého kola zápas jednoznačně vyhrál. Změna nastala především v přesnoti a tvrdoti úderů. Soupeř, který inkasoval velmi tvrdý úder na nos po prohlídce lékaře nebyl vpuštěn do dalšího boje. Tímto jsme zápas předčasně ukončili a vyhráli. Výhra byla na naší straně.

Řízený sparring:
Max Hájek – Roman Malý, Baník Sokolov, 57 kg
Max se nechal v prvním kole totálně zaskočit soupeřem. Až ve druhém kole začal boxovat to, na co je zvyklý. Pochvala za perfektní side-stepy a úhybné manévry. Jinak je to velmi dobrá zkušenost, kterou, doufejme, Max zhodnotí na mistrovství republiky kadetů v Českých Budějovicích. Tento zápas se nebodoval.

Závěr:
Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu.