Další oblastní kolo juniorské ligy, České Budějovice, 25.11.

Startovali:
František Tawil
František Holub
Max Hájek
Michal Hájek
Michal Kolek

Trenéři: Jan Balog
Asistent trenéra: Petr Asim

František Holub – Marčan, SK Box Třeboň, 54 kg, WP výhra
Tři kola v naší režii, o kterých nebylo pochyb, že náš borec vyhraje. František se opravdu zlepšil, boxoval čistě a s přehledem. Soupeře zasahoval jednotlivými údery, přesto často a čistě. Pochvala za práci na nohou a úhyby tělem. Vyhráli jsme právem.

František Tawil – Aftenij, Champions Příbram, 70 kg, WP výhra
Tři kola v naší režii, František se od posledního zápasu velmi zlepšil. Po úpravě váhy byl rychlejší a přesnější. Soupeř nestačil reagovat na útoky našeho Františka. František tento zápas vyhrál s převahou. Je třeba zlepšit pohyb na nohou a zrychlit odchody z útoku a práci na nohou. Vyhráli jsme právem.

Max Hájek v tomto kole nenalezl soupeře.

Michal Hájek – Tafiychuk, SKPŠ Praha, 57 kg, VZ prohra
Michal do tohoto zápasu šel s přesvědčením, že tento zápas nemůže nemůže vyhrát. Boxoval velmi ustrašené a nepřesně. Soupeř, který byl stejné úrovně tento zápas právem vyhrál. Projevil chuť bojovat a jí si pro vítězství. Michalovi jsem v závěru třetího kola hodil do ringu ručník a tento zápas vzdal. Po poradě s klukama jsem se rozhodl, že Michala nebudeme nějaký čas stavět do zápasu.

Michal Kolek v tomto kole nenalezl soupeře.
Michal tento zápas vypustil. Nechal se ovlivnit vztahem se soupeřem, se kterým se kamarádí, a neměl chuť vyhrát. Dále scházela přesnost úderů. Prohráli jsme právem.

Závěr:
Součástí této oblasti bylo i naše soustředění, které proběhlo dobře a našim klukům doufejme dodá potřebnou fyzickou kondici. Všem děkuji za vzornou reprezentaci oddílu.