Juniorská liga, Dřetovice, 13.5.2017

Startovali:
Nikolaj Ljuljušin
František Tawil
František Holub
Max Hájek

Trenéři: Jan Balog

Max Hájek – Hemr, Hřebeč, 52 kg, WP prohra na body
Max boxoval svůj druhý zápas. Bohužel i tento zápas prohrál. Přestože se z minulého zápasu poučil, nebyl schopen tento zápas dovést do vítězného konce. Ještě pořád je třeba zlepšit odhad vzdálenosti a daleko lépe používat přední ruku. Prohra byla na místě.

František Holub – Habor, BC Chrudim, 54 kg, WP prohra na body
František se první dvě kola v podstatě jenom bránil a nebyl schopný efektivně pracovat přední rukou. Byl příliš daleko od soupeře a tudíž všechny jeho útoky byly vidět. Je třeba zlepšit fyzickou zdatnost, která se ve třetím kole ukázala jako nedostatečná, Dále je třeba zlepšit razanci úderu a práci na nohou. Prohra byla na místě.

František Tawil – Dušek, Respekt Neratovice, 70 kg, WP prohra
Myslíme si, že tento zápas jsme měli vyhraný, ovšem rozhodčí to viděli obráceně. František všechny tři kola bojoval a byl aktivnější. Pracoval velmi dobře na nohou a ve výměnách byl přesnější. František prokázal, že je schopen boxovat i větší turnaje, proto z této prohry nejsme smutní. Prohra nebyla na místě.

Nikolaj Ljuljušin – Bargel, Respekt Neratovice, 70 kg, WP prohra
Tři kola velmi vyrovnaného boje, které jsme neprávem prohráli 2:1 na body. Velmi tvrdý a vyrovnaný zápas, ve kterém z našeho pohledu byl o malinko lepší náš Nikolaj, a to z důvodu přesnějších zásahů a práce přední ruky, která častěji trefovala soupeře, než soupeř zasahoval Nikolaje. U Nikolaje je třeba zlepšit fyzickou kondici, dále je třeba zlepšit tvrdost úderu. Prohráli jsme neprávem.

Závěr:
Z tohoto kola si odnášíme 4 prohry, ovšem musíme říct, že dvě byly nespravedlivé. Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu.