Další kolo juniorské ligy konané v Českých budějovicích dne 24. 10. 2015

Další kolo juniorské ligy konané v Českých budějovicích dne 24. 10. 2015

 

Startovali:

Jan Hašek

Vasil Ryško

Michal Turkovič

Michal Kolek

Samir Inam

Lukáš bui

 

Trenéři:

Jan Balog, Eva Krtková

 

První utkání

Jan Hašek – Horváth, ČB, 30 kg N

Tři kola velmi vyrovnaného boxu, ze kterého jsme odešli jako neporažení. Přestože rozhodčí zvedl ruku domácímu, výsledek v registračce byl zaznamenán jako nerozhodně. Jeník boxoval svůj první zápas proti velmi zkušenému borci z domácího oddílu. Jéňa prokázal obrovskou statečnost a chuť se učit. Boxoval tak, jak jsme mu naordinovali, a to moc oceňujeme. Pochvala za nasazení a chuť bojovat. Remíza byla na místě.

 

Michal Kolek – Trikal, BC Poděbrady, váha 81, TKO 1

Michal nastoupil ke svému prvnímu zápasu, který bohužel nezvládl. Nechal se v prvním kole zastrašit poměrně nezkušeným a nečistým způsobem boje. Soupeř byl nad síly našeho borce. Po prvním počítání jsem zápas přerušil. Michal musí posílit sebevědomí a spolehnout se na to, co se na tréninku naučil. Prohra byla namístě.

 

Samir Inam – Matějů, BC Třeboň, váha 60 NB

Samir se na tento zápas špatně vyspal. Vůbec nezvládl strategii soupeře, která byla velmi jednoduchá a čitelná. Místy to vypadalo, že Samir zapomněl boxovat. Ani jednou neuposlechl pokyny trenérů, a boxoval si posvém, což nutně vedlo k jasné prohře. Prohráli jsme právem.

 

Lukáš Bui –Mižigár, BC Plzeň, váha 50, NB

Lukáš svým způsobem zaboxoval podobně, jako Samir, absolutně neuposlechl pokynů trenérů a boxoval bez hlavy. Dokonce po prvním kole chtěl zápas vzdát, ovšem to jsme mu nedovolili. S boží pomocí doboxoval třetí kolo, které jsme tak či tak prohráli. Celkově Lukáš neodvedl dobrý výkon, řekl bych, že odvedl 50 % z toho, co běžně dělá na tréninku. Prohráli jsme právem.

 

Závěr

Z tohoto kola si odvážíme jednu remízu a tři prohry. Vzhledem k tomu, že jsme na tomto kole absolvovali soustředění, vnímám tyto zápasy jako vloženou pasáž do tréninkového procesu.