Dne 9. 12. 2006 proběhlo přátelské utkání mezi výběrem středočeského kraje a výběrem Nitry.

Tohoto jednodenního turnaje se z našeho oddílu zúčastnili tři borci.
Jiřík Pučík
Jakub Majzel
Robert Hauer

První utkání:
Jiřík Pučík – Sirotek, BC Nitra, váha 46 kg. NB

Jirka boxoval tak jak jsme mu naordinovali. Nebál se a soupeře neustále obtěžoval přední rukou. Bohužel soupeř byl o osm kilo těžší a tak jeho tlak vyzněl na prázdno. Nedalo se nic dělat, z tohoto zápasu jsme odešli jako poražení. Ovšem Jirka si zaslouží pochvalu za bojovnost. Do tohoto zápasu jsme Jirku nasadili proto, že si Patrik těsně před utkáním zranil ruku. Prohráli jsme právem.

Druhé utkání:
Jakub Majzel – Rajčány, BC Nitra, váha 44 kg. NB

Krásný zápas, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Jakub bojoval jako lev. Nenechal si nic líbit a ve druhém kole ještě přidal. Jeho tvrdé háky stačil soupeř jen tak tak blokovat. Ten den byl Jakub k nezadržení. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání:
Robert Hauer – Babiak, BC Nitra, váha 54 kg. NB
Opět krásné utkání. Bohužel z tohoto zápasu jsme odešli jako poražení. Robert ve třetím kole prostě odešel fyzicky. Jinak tvrdé a zároveň technické utkání. Bez fyzičky to prostě nejde. To si musí Robert uvědomit. Prohráli jsme právem.

Poděkování si zaslouží především pan Mendík, který vše zorganizoval a vytvořil velmi příjemné prostředí pro box. Jinak všem moc děkuji za předvedené výkony.

Napsat komentář