Ve dne 28. 10. 2006 jsme se zúčastnili oblastního kola středočeské ligy.

Startovali:
Patrik Balog
Jakub Majzel
Petr Bakeš
Martin Hájek
Robert Hauer
Tomáš Pollák
Lukáš Šafránek

Trenéři: Jan Balog, Antonín Hauer, Jiří Placata.

První utkání:
Patrik Balog – Zdeněk Horvát BC DIDI České Budějovice, váha 42kg. RSC.

Zhruba dvacet vteřin trvalo než Patrik sestřelil drzého začátečníka. Ač jsme dali slib, že budeme boxovat na tři kola, nedalo se s rozjetým začátečníkem nic dělat. Patrik velmi opatrně začal, ale soupeř chtěl Patrika zbít, a to udělal chybu. Naše jednoznačná výhra. Pochvala za přesné údery.

Druhé utkání:
Jakub Majzel – Štádler BC Narama Plzeň,váha 44kg. NB.

Odveta, na kterou jsme se moc těšili. Tři kola plná krásných výměn. Jakub byl silný a přesný. Jeho levý hák byl opravdu krásný a hlavně čistý. Soupeř se snažil, ale ten den na našeho Jakuba neměl. Vyhráli jsme právem a vrátili tak prohru z Olympijských nadějí. Pochvala za nebojácnost a touhu po vítězství.

Třetí utkání:
Petr Bakeš – Hejda Karel Baník Sokolov, váha 50kg. NB.

Opět tři kola pěkného boxu, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Petr boxoval čistě a přesně. Nenechal se strhnout k žádným zbytečným výměnám. Obzvláště ve třetím kole Petr jasně dominoval. Vyhráli jsme právem. Pochvala za bojovnost a přesnost.

Čtvrté utkání:
Robert Hauer – Hejda Václav Banik Sokolov,váha 54kg. NB.

Jednoznačná výhra z naší strany. Robert nedostal ani jeden úder. Soupeř se snažil, ale bylo to marné. Klid a přehled – tím Robert opravdu teď dominuje. Pochvala za třetí kolo, kdy Robert dokázal zpřesnit a zlidnit svůj způsob boje. Vyhráli jsme právem.

Páté utkání:
Martin Hájek – Hoško Michal baník Sokolov, váha 57kg. NB.

Martin v prvním kole nastoupil tak, že jsme se já i Tonda nestačili divit. Jasná snaha po vítězství. První kolo jsme jednoznačně vyhráli a o přestávce jsme Martina jen malinko občerstvili a nemuseli ani nic moc říkat. Na otázku: „Chceš vyhrát?“ Martin odpověděl: „Jasně“. Ve druhém kole soupeře přesně trefil po spodku a potom po bradě. Dvakrát počítaný obávaný soupeř s velmi tvrdým úderem zápas prohrál. Myslím, že ten den byl Martin k nezadržení. Tvrdost a přesnost- to byla vizitka, kterou Martin ten den operoval. Vyhráli jsme právem.

Toto kolo pro nás bylo opravdu úspěšné.Ze všech duelů jsme odešli jako vítězové, a to se ještě v historii Palaestry nestalo. Všem moc děkuji za předvedený výkon.

Napsat komentář