Mezinárodní turnaj olympijských nadějí v Ústí nad Labem dne 24 -26.10.2008

Za náš oddíl startovali:
Patrik Balog
Alexandr Andrle

Vyřazovací boje:
Patrik Balog – Chval výběr severočeské oblasti váha 57kg. NB

Patrik zaboxoval opravdu velmi pěkně. Nám již dobře známý soupeř nedostal od Patrika žádnou šanci na výhru. Od prvního kola bylo jasné, kdo je lepší, a kdo je pánem v ringu. V závěru třetího kola Patrik přesně zasáhl spodek soupeře a ten byl dokonce počítán. Jednoznačná výhra nás moc potěšila. Pochvala za práci na nohou. Vyhráli jsme právem.
Saša postupoval na základě losu bez boje.

Boj o finále:
Patrik Balog –Gutmans Lotyšsko váha 57kg. NB

Velmi pěkný zápas, ze kterého si odvážíme mnoho cenných zkušeností ale bohužel i prohru. Vynikající soupeř byl nad naše síly. Patrik se opravdu snažil, ovšem tento soupeř je velmi zkušený, již v minulosti jsme ho mohli vidět na ME jak školní mládeže tak i kadetů. Prohráli jsme právem.

Alexandr Andrle – Saljuka TCM Brno váha 60kg. NB.
Saša se ten den opravdu překonal. Mistr republiky prostě na našeho Sašu ten den neměl, i když se strašně snažil. Saša byl pohyblivější a v závěru kola i přesnější. Vyhráli jsme právem a strašně se radovali.

Finále:
Aleksadr Andle –Sniedze Litva váha 60kg. NB.

Tento soupeř byl nad naše síly. Saša se snažil, ovšem o hodně zkušenější soupeř zápas kontroloval a k ničemu podstatnému nás nepustil. Ukázalo se, že Saša potřebuje mezinárodní zkušenosti. Prohráli jsme právem.

Jedno stříbro a jeden bronz je to co si z tohoto turnaje odvážíme. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.