Memoriál Štefana Matějčíka v Bratislavě 21 – 22. 6. 2008

Memoriál Štefana Matějčíka v Bratislavě 21 – 22. 6. 2008

Startovali:
Aleksi Telvák
Patrik Balog
Aleksandr Andrle
Této výpravy se také zúčastnili David Pazdera BC Děčín, Petr Křivanec BC Plzeň.

Trenér: Jan Balog

První utkání:
Aleksi Telvák – Mario Čonka Bc KIJ Zno váha 38 kg. NB

Tři kola, ze kterých jsme odešli jako poražení. Aleksi se tak trochu soupeře zalekl a místo útoku se soustředil jen na obranu. Je to škoda, osobně si myslím, že se tento soupeř dal porazit. Prohráli jsme právem.

Druhé utkání:
Patrik Balog – Mário Michalička BCS Nitra váha 57 kg. RSC

Patrik nedal soupeři žádnou šanci. Po dvaceti vteřinách zápas ukončil čistou sérií, která znamenala soupeřovo počítání. Patrik je opravdu dobře připraven jak fyzicky tak psychicky. Po prvním počítání rozhodčí zápas ukončil. Vyhráli jsme právem.

Třetí zápas:
Alexandr Andrle – Roland Záviský ŠKP Komárno váha 60. NB

Tři kola jsme jasně vedli. Saša byl celý zápas prostě lepší, a přesto jsme prohráli na body. Tento zápas rozhodčí prostě otočili v náš neprospěch. Bohužel se s tím nedalo nic dělat. Saša potřebuje přitvrdit úder. Když to dokáže, může takové zápasy rozhodnout předčasně a pak mu nikdo výhru nemůže vzít.

Druhý den boj o třetí místo:

Aleksi Telvák – Křivanec BC Plzeň váha 38 kg. NB
Tři kola v naší režii. Aleksi byl po celá tři kola lepším boxerem, a tak i právem vyhrál tento zápas na body.

Alexander Andrle –Daniel Buga ŠKP Bratislava 60 kg. NB
Tři kola jsme byli jasně lepší. Výhra byla na místě. Saša pracoval pěkně přední rukou a nenechal se vtáhnout do zbytečných výměn. Boxoval chytře a s přehledem.

Z tohoto turnaje si odnáší náš oddíl jedno první a dvě druhá místa. Z této výpravy si ještě první místo odnáší také Pazdera z Děčína. Krásný box v pěkném prostředí. Poděkování také zaslouží organizátor tohoto pěkného turnaje pan Štraser.