Další kolo juniorské ligy konané v Praze dne 6. 5. 2006 – pořádal oddíl BC Julia Tormy.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:
Patrik Balog
Jiří Pučík
Jakub Majzel
Marek Bohusavický
Petr Bakeš
Martin Hájek
Tomáš Pollák

První utkání:
Petr Bakeš – Hejda Václav BC Sokolov Váha 50 Kg. NB.

Soupeř nekompromisně zasypával našeho Petra hned od první vteřiny tvrdými, ale zároveň nečitými údery. Ovšem Petr se nezalekl a vše ustál. Ve druhém kole soupeře za nečisté údery napomenuli a Petr převzal zápas do svých rukou.Ve třetím kole obávaného soupeře jasně vybodoval. Pochvala za bojovnost a disciplinovanost.Vyhrál právem.

Druhé utkání:
Marek Bohuslavický – Hunanyan BC SKP Praha. Váha 42 Kg. NB.

Překrásné utkání plné pěkných momentů. Marek soupeře jasně převyšoval, především po technické stránce. Soupeř se snažil, ale ten den na našeho Marka neměl. Marek, ač po nemoci, dokázal soupeře porazit tak, že o případné remíze nemohla být řeč.
Pochvala za trvalou snahu v tréninku a poctivý přístup.Vyhrál právem.

Třetí utkání:
Martin Hájek – Hejda Karel BC Sokolov Váha 52 Kg. NB.

Bojovné utkání ze které ho jsme odešli jako vítězové. Martin, za mohutného povzbuzování, strhl vítězství ve třetím kole na svojí stranu. Příště Martin musí začínat boxovat hned od první vteřiny a nenechat se soupeřem zaskočit. Vyhrál právem.

Čtvrté utkání:
Tomáš Pollák – Pengsauvang SKP Praha Váha 69 Kg. NB.

Jasné a nekompromisní vítězství ze strany Tomáše. Hned od první vteřiny boxoval na vítězství, a to způsobem, který se v naší oblasti jen tak nevidí. Perfektně postavené ruce a práce přední rukou, to byly hlavní důvody Tomášovy výhry. Je pravdou, že Tomáš je po zranění, a tak nemohl ještě na plno používat zadní ruku. I přesto však soupeře jasně porazil. Pochvala za bojovnost a celkové pojetí zápasu.Vyhrál právem.

Poprvé v historii se Palestře podařilo uspět na sto procent. Všichni, kteří ten den boxovali vyhráli. To je bilance, na kterou jsme čekali skoro šest let. Doufám, že se nám obdobně bude dařit i v budoucnu. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.

Napsat komentář