Dne 13. 5. 2006 se náš oddíl zúčastnil oblastního kola juniorské ligy v severních Čechách pořádaného v Děčíně místním oddílem.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:
Jakub Majzel
Patrik Balog
Marek Bohuslavický
Petr Bakeš
Martin Hájek
Tomáš Pollák

První utkání:
Petr Bakeš – Zielinsky Polsko. Váha 50 Kg. N.

Tohoto kola se zúčastnila také výprava z Polska, takže do zápasu jsme šli, aniž bychom o našem soupeři cokoli věděli. Soupeř si na našeho Petra věřil a měl opravdu tvrdý nástup. Ovšem Petr se ničeho nezalekl a pěkně s přehledem odboxoval celá tři kola. Dokonce se dá říct, že ve třetím kole byl Petr jasně lepší. Pochvala za bojovnost. Petr musí ještě zlepšit postavení nohou a práci trupem. Remíza byla na místě.

Druhé utkání:
Jakub Majzel – Abdužaliov BC Děčín. Váha 40 Kg. NB.

Jakub byl v tomto zápase tak trochu favoritem. K našemu údivu se tak ale vůbec nechoval. Chodil zbytečně daleko od soupeře a nechával ho pracovat. Tak trochu jsme mu ten den nerozuměli. Jindy bojovný Jakub se nechal ukolébat soupeřovou prací na nohou. Doufáme, že se to již nebude opakovat. Prohrál právem.

Třetí utkání:
Patrik Balog – Kováč BC Chomutov. Váha 42 Kg. N.
Poměrně zajímavé utkání, které skončilo nerozhodně. Patrik si na toto utkání obul nové boxboty, které mu v ringu klouzaly, a tak jeho práce na nohou byla hodně opatrná. Soupeř nebyl vůbec špatný, ovšem Patrik na něj jednoznačně měl. Stačilo víc užívat zadního direktu a soupeř by neměl šanci. Remíza byla na místě.

Čtvrté utkání:
Marek Bohuslavický – Horvát BC Chomutov. Váha 46 Kg. N.
Zajímavé utkání, které jsme opět neprohráli.Marek měl soupeře, který byl o hlavu vyšší. Ovšem jeho boxerské umění nesahalo ani do poloviny toho, čím disponuje Marek. Proto nám také bylo divné, když Marek jen tak letmo a bez úderu chodil do výměn. No, i tak to byl celkem pěkný zápas. Remíza byla na místě.

Páté utkání:
Martin Hájek – Klikar BC. Č.Kamenice Váha 52 Kg. NB.

Tento zápas Martin prostě vypustil. Nevím, co s tím budeme dělat dál. Strach, který Martin před utkáním má, je tak velký, že mám obavu, že ho Martin prostě neodbourá. Rozhodl jsem se udělit Martinovi na měsíc distanc. Prohrál právem.

Šesté utkání:
Tomáš Pollák – Kotlík SKP Ústí nad Labem. Váha 69 Kg. NB.
Čtyři kola krásného boje, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Druhé utkání po dlouhé přestávce, a opět jej Tomáš jasně vyhrál. Soupeř, mistr republiky v kickboxu, na našeho Tomáše prostě ten den neměl. Tomáš velmi pěkně pracoval trupem a užíval v tomto souboji především rozum.Vyhrál právem.

Dvě prohry, tři remízy a jedna výhra – to je celkem slušná bilance našeho oddílu. Všem moc děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.

Napsat komentář