Další kolo juniorské ligy v Hradci Králové dne 4.10.2008

Startovali:
Aleksi Telvák
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Vitalej Nahojev

Trenér: Jan Balog

První zápas:
Aleksi Telvák – Kovář BC Star Plzeň váha 38 kg. NB

Aleksi zaboxoval na výbornou. Nenechal se do ničeho vtáhnout boxoval s klidem a s přehledem. Bylo patrné, že se opět zlepšil. Jeho práce na nohou je opravdu velmi pěkná. Je třeba ještě zvednout úder a bude to opět lepší. Pochvala za hru na nohou.

Druhý zápas:
Patrik Balog – Pytela BC Plzeň váha 64kg. NB.

Patrik boxoval o dvě váhy víš přesto dokázal vyhrát. Boxoval s klukem o dva roky starším a vyzrálejším. Je vidět , že Patrik získává sílu a s tou velmi dobře pracuje. Jeho kontry jsou čisté a přesné. Práce přední ruky je byz chyb. Jsem velmi spokojen s jeho pojetím boje. Přesto jsou ještě malé rezervy v přechodech z ústupu do útoku. Jinak velmi pěkné utkání ve kterém jsme my byli lepší.

Třetí utkání:
Alexandr Andrle – Lázňovský Bc SAC Praga váha 60kg. NB.

Saša předvedl velmi pěkný výkon. Jeho práce přední ruky neměla ten den žádnou chybu. Pochvalu zaslouží také měnění garde. Jinak velmi dobře připravený soupeř ten den na našeho borce nestačil a tahal za kratší konec. Tři kola pěkného boje ze kterého my odcházíme jako vítězové.

Čtvrté utkání:
Vitalij Nahojev – Kalous SAC Praga váha 75kg.NB.

Vity boxoval s kamarádem , který navštěvuje stejnou školu jako on. Denis Kalous je velmi hodný a dobrý kamarád. V prvním kole se oba snažili boxovat spíše přední rukou. Ve druhém přidali kluci i zadní direkt. Ve třetím kole se už normálně boxovalo. Bylo to poměrně náročné ovšem pro oba velmi přínosné. Zápas, který měl být spíše v poklidu se opět trochu zvrtlo v nesmyslný boj a to díky nezkušenému rozhodčímu ale hlavně otci jedno z borců který nesmyslným fanděním hnal Denise do útoku. Je to již podruhé co tento člověk spíše děla ostudu oddílu kde je velmi mnoho dobrých a talentovaných borců.

V tomto kole nikdo neprohrál. Všem děkuji za předvedené výkony.