TURNAJ TRÉNINKOVÝCH CENTER MLÁDEŽE V HAVÍŘOVĚ DNE 11.-12.10.2008

Startovali:
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Vitalij Nahojev

První zápas:
Patrik Balog – Macháček TCM Brno váha 57kg. NB

3 kola v naší režii, Patrik boxoval velmi pěkně, čistě a s přehledem. Vyhrál všemi hlasy rozhodčích.

Druhý zápas:
Alexandr Andrle – Petr Baláž, TCM Ústí nad Labem, 60kg, RSC

Saša nastoupil do boje s velmi velkou chutí, ovšem na o 2 roky staršího a vyzrálého Baláže neměl. Saša musí přitvrdit úder, zlepšit postavení zadní nohy. Pochvala za bojovnost.

Třetí zápas:
Vitalij Nahojev – Škeřík TCM Ústí nad Labem, 75kg. NB

Viti 3 kola bojoval jako lev. Soupeře doslova honil po ringu, ale v zápalu boje zapomínal na obranu, a tak zbytečně inkasoval. Na konci třetího kola špatně zatočil ruku při úderu a zlomil si palec. Přesto dokázal tento zápas vyhrát.

Finále:
Patrik Balog- Mário Baláž, TCM Severní Morava, 57kg, NB

3 kola krásného technického boxu, ze kterého my odcházíme s těsnou prohrou. O 2 roky starší soupeř je velmi technicky vybaven a je velkou nadějí našeho boxu. Patrik se mu byl po celou dobu dobrým protivníkem, a v některých momentech dokonce dominoval. Prohru 2:1 na body v domácím prostředí bereme s rezervou.
Ve druhém finále měl nastoupit Vitalij Nahojev, ale pro zranění nenastoupil.

Boj o 3. Místo:
Alexandr Andrle –Matějíček TCM Brno. NB
3 kola v naší režii, Saša tento zápas zvládnul na výbornou. Boxoval čistě a s přehledem, pochvala za dobrý odhad vzdálenosti a přesné údery. Vyhráli jsme právem.

2 druhá a 1 třetí místo je to co si náš oddíl odváží z tohoto turnaje a s tím jsem celkem spokojeni. S čím spokojeni nejsme, je fungování TCM jako celku. Naše TCM neabsolvovalo žádnou přípravu, a tím pádem nebylo na takovýto turnaj připraveno.