Dne 19. 4. 2008 pořádal Pražský klub SK Boxink Praha další juniorské kolo.

Startovali:
Aleksi Telvák
Patrik Balog
Jiří Púčik
Alexandr Andrle
Michal Dufek

Treneři: Jan Balog, Tomáš Pollák

První utkání:
Aleksi Telvák – Ličartovský BC Žižkov N

O dva roky starší borec na našeho Aleksiho ten den prostě neměl. Aleks boxoval opravdu pěkně. Nenechal se do ničeho vtáhnout, boxoval čistě a technicky. Remíza byla na místě. Pochvala za bojovnost a práci přední ruky.

Druhý zápas:
Patrik Balog – Radič S.A.C Praga N

Patrik boxoval s kadetem, který je o dva roky starší než on. Velmi bojovný zápas, ve kterém jsme my měli v závěru navrch. Ovšem to rozhodčí neakceptovali a rozhodli, že tento zápas skončil nerozhodně. Nám to celkem nevadilo, protože tři kola tvrdého, technického boxu se líbila nejen nám ale i divákům. Jsem rád, že se Patrik po prvním kole, kde inkasoval tvrdý úder, nevzdal přesvědčení, že to ještě může zvrátit. Druhé a třetí kolo bylo opravdu velmi pěkné, a to po všech stránkách.

Třetí utkání:
Michal Dufek – Chadraba TJ Třeboň NB
Michal nastupoval k svému prvnímu utkání a musím s radostí konstatovat, že se mu to povedlo. Soupeř byl sice junior, ovšem velmi zkušený a tvrdý. Michal se ničeho nezalekl a boxoval opravdu velmi pěkně. Tři kola tvrdého, a od soupeře místy nečistého boxu, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Je třeba ještě pracovat na odhadu vzdálenosti.

Čtvrté utkání:
Jiří Púčik – Bartoš BC Rakovník NB
Odveta z MR- kadetů. Jirka měl za úkol vyhrát a tím se opět dostat na špici reprezentace. Úkol splnil, i když jsem měl pár připomínek k jeho výkonu. Je to pro mne velmi těžké, Jirka je velmi talentovaný borec, ovšem je třeba ještě přidat na kondici a soustředění na zápas. Doufám, že si Jirka moje slova vezme k srdci a začne poctivě trénovat. Vyhráli jsme právem.

Páté utkání:
Alexandr Andrle – Mužík TJ Třeboň NB

Saša zaboxoval velmi pěkně. Tři kola jasně vedl. Nenechal se do ničeho vtáhnout. Byl o třídu lepší než soupeř z Třeboně. K tomuto zápasu nemám co říci snad jen, že je třeba dále pracovat na tvrdosti úderu. Vyhráli jsme právem.

Tři výhry a dvě remízy je celkem slušná bilance. Jsem velmi rád, že jsme opět ukázali pražskému publiku a našim fandům, že jsme v naší práci udělali opět krok dopředu. Vždy když jsme boxovali my, hala doslova vřela a diváci byli povětšinou velmi spokojeni. Všem děkuji za předvedené výkony.