Další kolo juniorské ligy v Libčicích nad Vltavou konané dne 26.4.2008

Startovali:
Aleksi Telvák
Patrik Balog
Jiří Púčik
Alexandr Andrle
Vitalij Nahojev

Trenér: Jan Balog

První utkání:
Aleksi Telvák – Kotrč BC Příbram váha 36kg N

Tři kola velmi pěkného boxu, ve kterém my jsme byli jasně lepší. Bohužel rozhodčí to tak neviděli a přiřkli tomuto zápasu remízu. Nás to až tak nemrzelo, protože Aleksi v jednom momentu soupeře takzvaně zadním přesným úderem sestřelil. Krásný boxerský moment, který se jen tak nevidí. Pochvala za bojovnost a práci zadní ruky. Remíza nebyla na místě.
Patrik Balog nenalezl v tomto kole soupeře. Je to škoda, protože Patrik je v přípravě na ME žáků, která se bude konat v červenci v Srbsku.

Druhé utkání:
Jiří Púčik- Bartoš BC Rakovník váha 48kg NB

Jirka tento zápas nezvládl. I když na minulém ligovém kole tohoto soupeře porazil, tak v tomto zápase Jirka zapomněl používat zadní ruku. Tři kol, ve kterém jsme my museli dohánět soupeřův náskok. Prohráli jsme právem.

Třetí utkání:
Alexandr Andrle – Bartoš René Bc Rakovník váha 57kg NB

Saša tento zápas zvládl na výbornou. Boxoval v klidu s přehledem. Od prvního kola jsme jasně byli lepší. Škoda, že Saša ještě nepřitvrdil, některé údery by totiž mohly zápas ukončit před limitem. Vyhráli jsme právem. Je třeba pracovat na tvrdosti úderu.

Čtvrté utkání:
Vitalij Nahoj – Klogner BC Rakovník váha 75 kg RSC

Viti se do tohoto zápasu opravdu opřel. V prvním kole soupeře nekompromisně zasahoval. Po dvou počítáních rozhodčí zápas ukončil. Přesnost a tvrdost se v boxu vyplácí. Pochvala za bojovnost a nasazení. Vyhráli jsme právem.

Tohoto kola se nezúčastnilo mnoho boxerů a tak jsme byli rádi, že jsme pro naše borce našli soupeře. Jedna prohra jedna remíza a dvě výhry – to je to co si z Libčic odvážíme.

Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.