Mistrovství ČR – Kadetů pro rok 2008 v Krnově konaného 15.2 – 17. 2. 2008

Startovali:
Jiří Púčik
Jakub Majzel
Vitalij Nahoyev

Trenér: Jan Balog

Vyřazovací boje:
Jří Púčik a Vitalij Naoyev postupují bez boje.

Jakub Majzel – Gaži BC Most váha 50kg. NB
Jakub v tomto zápase působil tak trochu sklíčeně. Chápu, šlo o bronz, avšak jeho soupeř neměl ani s poloviny tolik zápasů jako Jakub. I když v zápase jasně dominoval, nebyl jsem s jeho výkonem příliš spokojen. Nervozita a zbytečné obavy svazovaly ruce našeho borce. Ovšem výhra o deset bodů byla na místě. Po tomto zápase jsme měli již všichni medaile.

Druhý den – boj o finále:

Jiří Púčik – Bartoš Bc Rakovník váha 46 kg. NB
Jirka tento zápas nezvládl. Po vstupu do ringu zapomněl boxovat. Skákal a vůbec nepracoval rukama. Je to velká škoda Jirka se mohl v klidu dostat do finále. Bohužel tento zápas odevzdal soupeři a spokojil se s třetím místem. Prohráli jsme právem.

Vitalij Nahoyev – Oskar Lakomý SKP Praha váha 75kg. VZD
Viti se do obávaného soupeře pustil se vší vervou. V půli zápasu prohrával jen o tři body ovšem na takové tempo Viti prostě nestačil a tak jsem raději ke konci druhého kola zápas ukončil sám. Víc trénovat a bude to dobré. Prohráli jsme právem.

Jakub Majzel – Gaméz BC Vítkovice váha 50 kg. VZD
Jedno kolo stačilo k tomu, abychom tento zápas jasně vyhráli. Jakub se na tento zápas dobře vyspal a jeho údery byly čisté a přesné. V zápase jasně dominoval. Soupeř po prvním kole raději zápas vzdal. Vyhráli jsme právem.

Finále:

Jakub Majzel – Kováč BC Chomutov váha 50kg. NB
Dvě a půl kola jsme jasně vyhrávali. Ke konci doktor zápas předčasně ukončil, protože Jakubovy tekla až příliš krev z nosu. Ovšem to nám nevadilo, protože se muselo dopočítávat a my měli o osm bodů víc než soupeř. Byl to boj se vším všudy. My z něj právem vyšli jako vítězové. Jakub ten den nebyl k poražení, byl v klidu a bojoval jako lev. Ve výměnách měl vždy malinko na vrh. Šel si za svým a toho si nesmírně vážím.

Z tohoto mistrovství si odnášíme jednu zlatou a dvě bronzové medaile. Všem moc děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.

MR – kadetů 2008

Mistr republiky
Jakub Majzel – 50kg.

Třetí místo
Jiří Púčik – 46 kg.
Vitalij Nahoyev -75 kg.