Dne 1.3.2008 se náš oddíl zúčastnil oblastní soutěže severních Čech a to v Ústí nad Labem.

Startovali:
Aleksi Telvák
Patrik Balog
Jiří Púčik

Trenér: Jan Balog

První utkání:
Aleksi Telvák – Mašek BC Krupka váha 38 kg. N.

Aleks se nechal ze začátku zbytečně vehnat do provazů. Ovšem po napomenutí boxoval již to, co se od něj očekávalo, a to se týká především práce přední rukou a práce na nohou. Soupeř byl nutno říct o dost zkušenější, ovšem nedisponovat žádnou výraznou technikou. Tři kola poměrně zajímavého boxu, ze kterého nakonec byla remíza. Je třeba ještě přidat na tvrdosti úderu a bude to opět o něco lepší. Pochvala za bojovnost.

Druhé utkání:
Patrik Balog – Kirvey BC Most váha 54 kg. NB.

Patrik ten den zkazil, co se dalo. Byl příliš odevzdaný, bez chuti do boxu. Také ten výsledek o tom ledacos vypovídá. Prohráli jsme poměrně dobře započatý zápas. Bohužel od druhého kola Patrik přestal boxovat a jen zápas takzvaně odskákal. Je to velká škoda a doufám, že se to již nebude opakovat. Prohráli jsme právem.

Třetí utkání:
Jiří Púčik – Klempár BC Most váha 54 kg. NB.

Jirka ten den nebyl k poražení. Boxoval naplno a zápas jasně vyhrál. Tři kola soupeře nepustil k ničemu a to je pro mne příjemné překvapení. Potvrdilo se tím konečně moje přesvědčení, že Jirka je opravdový talent. Jsem moc rád, že Jirka na sobě začal pracovat. Vyhráli jsme právem.

Jedna výhra, jedna remíza a jedna prohra je to co si z Ústí odvážíme. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.