Dne 16. 12. 2006 se v Kladně konalo další kolo Juniorské ligy středočeské oblasti.

Startovali:
Jiří Pučík
Jakub Majzel
Petr Bakeš
Robert Hauer
Martin Hájek
Eduard Pisarev

Trenéři: Jiří Placata, Antonín Hauer, Jan Balog.

První utkání:
Jiří Pučík – Luca SKP Třeboň Váha 38 kg. NB.

Jirka do tohoto zápasu doslova vlétl. Zasypal hned ze začátku soupeře tvrdými údery. Museli jsme o přestávce Jirku krotit. Druhé a třetí kolo Jirka jasně vyhrál. Ještě trochu víc klidu a přesnosti a bude to zas o něco lepší. Pochvala za bojovnost.

Druhé utkání:
Jakub Majzel – Bartoš TJ Rakovník. Váha 44 Kg. NB.

Jasná výhra z Jakubovy strany. Nenechal nikoho na pochybách. Jinak velmi talentovaný soupeř ten den na našeho Jakuba prostě neměl. Pochvala za bojovnost. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání:
Petr Bakeš – Bartoš TJ Rakovník Váha 52 Kg. NB.

Opět jasná výhra z naší strany. Petr tento zápas pojal ve velkolepém stylu. Od začátku obávaného soupeře tvrdě zasahoval. Nutno konstatovat, že Petr byl o poznání v tomto zápase klidnější než jindy. I to byl možná důvod, proč tento zápas vyhrál před limitem. Petr na sobě tvrdě dře a je to znát. Ještě trochu přesnosti a bude zase o něco lepší.

Čtvrté utkání:
Robert Hauer – Huliev SKP Boxing Praha,váha 54kg. NB.

Odveta, na kterou jsme se všichni moc těšili. Robert opět jednoznačně vyhrál. Tentokrát Robert nechal soupeře v podstatě po celý zápas v provazech. Jeho úhybné manévry neměly chybu. Myslím, že už soupeř odvetu nebude chtít. Jinak pochvala obou borců za předvedený výkon. Vyhráli jsme právem.

Páté utkání:
Martin Hájek – Šesták Slavoj ČB.Váha 57 Kg. NB.
Martin do tohoto zápasu šel se zbytečným respektem. Je pravdou, že boxoval s juniorem, a velmi dobrým juniorem. Tři kola se Martin zbytečně trápil a jen velmi sporadicky používal to, co jinak velmi dobře umí a to je velmi velká škoda. Martine, neboj se prostě do toho jdi. Kdyby to nešlo, tak jsme tam my s Tondou a my tě tam zbytečně mlátit nenecháme. Prohráli jsme právem.

Šesté utkání:
Eduard Pisarev –Šmídl BC Žižkov Praha Váha 71 Kg. NB.
Eda nastoupil ke svému prvnímu utkání a zhostil se ho na výbornou. Pečlivě dělal to, co mu Tonda řekl. I když tento zápas prohrál, tak to vůbec nevadí. Nám dokázal, že boxovat chce a že se vyplatí s Edou dál pracovat. Edo, jen tak dál a bude to dobré. Pochvala za bojovnost. Prohráli jsme právem.

Po dohodě s kolegy jsme se rozhodli, že již do tohoto prostředí nepřijedeme.Box v restauraci- to je prostě proti všemu. Zakouřená místnost plná boxerů, kteří se nemají ani kde převléct, to se prostě nedá tolerovat. Jinak všem moc děkuji za předvedené výkony.

Napsat komentář