Další kolo juniorské ligy konaného v Úpici ve dnech 20.1.2007.

Tohoto kola jme se zúčastnili v následující sestavě:

Patrik Balog
Jakub Majzel
Robert Hauer
Martin Hájek

Trenéři: Antonín Hauer

První zápas:
Jakub Majzel – Hejda Karel Baník Sokolov Váha 50 kg. NB.
Jakub v tomto zápase boxoval s klukem, který byl o pět kilo těžší.Přesto se Jakub v tomto zápase neztratil.Boxoval velmi technicky a s přehledem.Jinak velmi talentovaný, ale hlavně tvrdý soupeř měl s našim Jakubem plné ruce práce. Kuba mu nic nedaroval zadarmo. Tři kola pěkného boxu, ze kterého jsme my odešli jako poražení. Přesto v očích trenéra byl Jakub vítězem. Tomuto zápasu by spíše podle názoru Tondy slušela remíza. Pochvala za bojovnost a technické prvky. Na Kubovi je teď vidět obrovská snaha se učit a zato jsme moc rádi.

Druhý zápas:
Martin Hájek – Hoško baník Sokolov Váha 57kg. RSC.

Martin v prvním kole zaspal, jak to prostě umí. Tak trochu tomu nerozumíme, ale snad se to někdy změní. Já i Tonda jsme tak trochu v koncích s tímto přístupem. Martin začíná boxovat až od druhého kola, a to je pozdě. I když v tomto zápase poslal soupeře předčasně do rohu,ale to se přeci nemusí podařit pokaždé. V podstatě v tomto zápase rozhodla jedna přesně povedená série úderů. Martine, máš úder a také dobrou kondici, tak se neboj a boxuj od začátku. Vyhráli jsme pávem.

Je škoda, že se tohoto kola zúčastnilo tak málo boxerů. Potřebujeme před MR – kadetů nasbírat ještě nějaké zkušenosti. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.