Další kolo juniorské ligy konané dne 28. 3. v Mělníku

Startovali:
Samir Inam
Jiří Zákostelecký
Petr Asim

Trenéři: Jan Balog, Jakub Majzel

První utkání
Samir Inam – Král SAC Praga Praha, váha 52 kg, NB
Tři kola pěkného boje, bohužel tento zápas jsme prohráli. Osobně si myslím, že tomuto zápasu by slušela remíza. Samir se výrazně zlepšil, soupeř, se kterým minule prohrál vzdáním ve druhém kole, tentokrát měl co dělat, aby Samira porazil. Pochvala za práci přední ruky a poslouchání pokynů trenéra.

Druhé utkání
Jiří Zákostelecký – Kapr, Baník Sokolov, váha 46 kg, TKO 2
Jirka nastoupil po dlouhé pauze, a bylo to znát. Přestože se snažil, zápas ovšem nezvládl, hlavně fyzicky. U Jirky je potřeba zlepšit nejdříve psychickou a fyzickou zdatnost. Jinak první kolo Jirka boxoval velmi dobře, bylo vyrovnané, chvílema se ukazovalo, že je zkušenější a fyzicky vyspělejší. Ovšem při první krizi zápas nezvládl. Prohráli jsme právem.

Třetí utkání
Petr Asim – Vytvar, Kutil gym, váha 60 kg, NB
Tři kola pěkného boxu, ze kterého jsme vyšli jako vítězové. Petr první kolo prohrál, ovšem poslechl rady trenérů, změnil způsob boje, přidal na frekvenci úderů, a tím zápas otočil. Petr jasně prokázal, že je technicky vyspělejší a fyzicky zdatnější, než soupeř. Jinak velmi talentovaný soupeř ten den prokázal velké odhodlání našeho borce porazit. Vyhráli jsme právem.

Závěr
Z tohoto zápasu si odvážíme jednu nezaslouženou prohru, jednu zaslouženou prohru, a jedno cenné vítězství. Dlouhodobě se ukazuje, že naši kluci mají velmi dobrou technickou a taktickou průpravu. Ovšem je potřeba zapracovat na fyzické zdatnosti našich borců.