Další kolo juniorské ligy konané dne 28. 2. 2015 v Českých Budějovicích

Startovali:
Samir Inam
Volodymyr Zaychenko
Petr Asim
Vasil Stojka
Jiří Zákostelecký

Trenéři: Jan Balog, Patrik Balog

První utkání
Samir Inam – Nohejl, Kutil gym, váha 54 kg, WP
Samir tento zápas vyhrál bez boje, neboť soupeř tento zápas vzdal.

Druhé utkání
Volodymyr Zaychenko – Šindelář, BC České Budějovice, váha 57 kg, NB
Tři kola poměrně zajímavého boxu, ze kterých jsme bohužel my odešli jako poražení. Vláďa první kolo neboxoval, soustředil se především na obranu a úniky ze soupeřových útoků. Druhé kolo začal Vláďa boxovat a dle mého názoru soupeře zaskočil. Třetí kolo dle názoru mého a bodových rozhodčích vyhrál. Škoda, že Vláďa nezačal boxovat již od prvního kola, protože se tento zápas dle trenérů dal vyhrát. Je třeba zlepšit odhad vzdálenosti a disciplínu v boji. Prohráli jsme právem.

Třetí utkání
Petr Asim – René Hejda, Baník Sokolov, váha 57 kg, NB
Tři kola v naší režii. Petr v tomto zápase předvedl, že je opravdový talent a mistr boxu. Soupeře nepustil k žádnému většímu útoku, pěkně pracoval přední rukou a držel soupeře na distanc. Pochvala za taktiku a dodržení všech pokynů, které jsme mu s Patrikem dali. Výhra jednoznačně namístě.

Čtvrté utkání
Vasil Stojka – Zmeko, BC Star Plzeň, váha 69 kg, TKO
Vasil svůj první zápas bohužel moc dobře nezvládl. V prvním kole špatně rozložil své síly a pustil se do zbytečných výměn, ve kterých byl lepší. Bohužel ho to stálo příliš sil. Ve druhém kole se nechal odpočítat ringovým rozhodčím z důvodu nedostatečné kondice a psychické nestability. Je třeba napříště nechat nervozitu doma, soustředit se na obranu a dobře provedené údery. Prohráli jsme právem.

Závěr
Z této oblasti si odvážíme dvě výhry a dvě prohry. Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu.

Toto kolo bylo také včleněno do soustředění našeho oddílu, které probíhalo ve dnech 26. 2. – 1. 3. 2015 v krásném prostředí boxareny v Českých Budějovicích.