Dne 14. 10. 2006 jsme se zúčastnili oblastní soutěže severočeského kraje v Krupce pořádané místním oddílem.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:
Jiří Pučík
Patrik Balog
Petr Bakeš
Martin Hájek
Robert hájek

Trenéři: Jan Balog, Antonín Hauer, Jiří Placata.

První utkání:
Jiří Pučík – Agatelian SKP Ústí. Váha 36 kg. N.
Jirka boxoval opravdu pěkně, nenechal se zahnat do kouta, pěkně používal přední ruky a tvrdě kontroval. Moc pěkné utkání, které skončilo remízou. Pochvala za nebojácnost a postavení rukou. Jirko, jen tak dál.

Druhý zápas:
Patrik Balog – Abdužalilov BC Doprava Děčín. Váha 42 kg. N.

Krásné utkání, ve kterém dominoval Patrik. To, co Patrik předvedl, jsem nečekal. Byl přesný a tvrdý, nenechal soupeře dělat. Jeho výkon byl ten den vynikající. Byli jsme zklamání rozhodnutím rozhodčích, které znělo- remíza. Patrik byl ten den o hodně lepší a soupeř se ho ani nedotkl. Remíza nebyla na místě. Pochvala za celkový projev a profesionalitu.

Třetí utkání:
Petr Bakeš – Pazdera BC Doprava Děčín.Váha 50 kg. N.

Tvrdé utkání plné krásných výměn. Petr bojoval jako lev, ovšem soupeř byl tvrdý a vše vydržel. V tomto zápase na sebe narazili kluci se stejným pojetím boje. Oba tvrdí, a ještě se stejným stylem. Petr neudělal to, co jsme mu o přestávkách poradili a to je špatné. Chodil příliš rovně a neuhýbal. Je pravdou, že hodně dal, ale také hodně dostal a to je v Palaestře nepřijatelné. Doufám, že to Petr příště změní. Remíza byla na místě.

Čtvrté utkání:
Martin Hájek – Giessmann VEKI box Chomutov 57 kg. N.

Martin v tomto zápase nepředvedl nic mimořádného. Boxoval dost podprůměrně. Dokonce se dá říct, že chvilkami dělal Palaestře ostudu, a to hlavně tím, jak skláněl hlavu. Nevím, ale takto to dál nepůjde. Martin se bude muset nad sebou zamyslet. Remízou nám rozhodčí vrátili to, co jinde vzali.

Páté utkání:
Robert Hauer – Michal Miko BC Linka Krupka.Váha 54 kg. NB.

Nejhezčí zápas tohoto odpoledne. Robert předvedl krásný způsob boje, soupeř zase neochvějnou touhu po vítězství. Práce přední ruky, a vůbec celkový projev našeho borce, neměli ten den žádnou chybu. Robert byl všude a vše viděl. Dvě a půl kola soupeře školil. Bohužel ve třetím kole inkasoval úder na spodek a to bylo osudné. S velkými bolesti odboxoval třetí kolo. Bohužel tím dovolil udělat závěr soupeři, a to rozhodlo ve vítězství domácího borce. Robert se tři dny před tímto zápasem přiotrávil, a přesto šel do tak těžkého boje. Moc děkujeme za krásný box a odvahu.

Opět krásné odpoledne. Po tomto kole jsme se rozhodli, že již další kolo vynecháme a budeme opět víc trénovat. Máme v plánu udělat jedno třídenní soustředění.

Všem moc děkuji za předvedené výkony.

Napsat komentář