Dne 7. 10. 2006 jsme se zúčastnili dalšího oblastního kola v Praze pořádaného Markem Šimákem.

Do tohoto kola jsme nastoupili v následující sestavě:
Jiří Hopp
Jiří Pučík
Patrik Balog
Jakub Majzel
Robert Hauer
Tomáš Pollák

První utkání:
Jiří Hopp – Jiří Pučík oba BC Palaestra.Váha 40kg. NB.

Utkání dvou našich borců, které jsme byli nuceni postavit proti sobě pro nedostatek jiných soupeřů. Poměrně zajímavé a vyrovnané střetnutí, které vyhrál Hopp. Je pravdou, že byl útočnější, a že chtěl víc vyhrát, ale na druhou stranu, Pučík předvedl poměrně pěknou práci na nohou a práci přední ruky. Myslím, že to byl velmi pěkný duel, a že to bylo pro oba poučné.

Druhé utkání:
Patrik Balog – Štádler BC Narama Plzeň.Váha 40kg. RSC.
Jen s velkou nevolí jsem k tomuto zápasu dal souhlas. Soupeř je totiž o dva roky starší, a to je znát. Patrik první kolo zvládl na výbornou, ale to druhé prostě neunesl. Soupeř byl totiž o hodně silnější. Prohra z účastníkem ME žáků- to není ostuda. Věřím, že se na to takto i Patrik dívá. Pochvala za bojovnost.

Třetí utkání:
Jakub Majzel – Hunanyan SKB Praha.Váha 43 kg. NB.

Jakub v tomto zápase jasně dominoval. Byl všude první a soupeř vše jen dotahoval. Ve druhém kole byl soupeř dokonce na počítání. Ve třetím kole si Jakub soupeře pěkně pohlídal a výhra byla jasná. Pochvala za bojovnost a postavení rukou.

Čtvrté utkání:
Robert Hauer – Hulyev SKP Praha.Váha 54 kg. NB.
Jednoznačná výhra, tak by se dal komentovat tento zápas. Robert nepustil obávaného soupeře k ničemu a pracoval přesně tak, jak jsme mu naordinovali. Jeho pojetí boxu se prostě líbí. Robert velmi pěkně pracoval na nohou a používal rychlou přední ruku. K tomuto zápasu není co dodat. Gratulujeme.

Opět to bylo pro nás skvělé odpoledne, ze kterého si odnášíme dvě prohry a tři výhry. Všem za předvedený výkon děkuji.

Napsat komentář