Ve dnech 9. – 10. 9. 2006 se konal ve slovenských Malackách mezinárodní turnaj, kterého se zúčastnil také náš borec, a to Tomáš Pollák (váhové kategorie 69 kg).

Tomáš, jak je známo, patří do české špičky, a tak byl právem vybrán do reprezentačního týmu.

První den: vyřazovací boje
Tomáš Pollák – Nikolas Hoang Slovensko Váha 69kg.

Tomáš jednoznačně potvrdil, že svým pojetím boxu může boxovat s kýmkoliv a může vyhrát. Toto se také v tomto zápase stalo. Tomáš boxoval na dálku a velmi pěkně pracoval na nohou. Nepustil soupeře skoro k ničemu. Až ve třetím kole se sem tam dopouštěl drobných chyb, a to ve špatném odhadu vzdálenosti při útoku a nedotažení zadní ruky. Jinak to bylo velmi pěkné utkání, ze kterého jsme vyšli jako vítězové. Tato výhra poslala Tomáše do finále.

Druhý den: finále
Tomáš Pollák – Barna Josef Toth Maďarsko Váha 69 kg.

Obávaný maďarský boxer nenašel za celá čtyři kola na našeho Tomáše účinnou zbraň. Tomáš boxoval na distanc a soupeře vodil přední rukou po ringu. Vždy když soupeř zaútočil, Tomáš velmi pěkně užil dating a side step. To soupeře rozhodilo natolik , že si s tím neuměl poradit. Čtyři kola zajímavého boxu, ze kterého jsme vyšli jako vítězové. Tomáš svými výhrami přispěl k tomu, že česká reprezentace obsadila druhé místo.

Tímto bychom chtěli Tomášovi poděkovat a popřát mu mnoho sportovních úspěchů i v budoucnosti.

Napsat komentář