Dne 23. 4. 2006 se konalo další kolo juniorské ligy a to v Praze v prostorách SKB boxing Praha.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:

Patrik Balog
Jakub Majzel
Jiří Hopp
Jiří Pučík
Marek Bohuslavický
Martin Hájek
Lukáš Šafránek

První utkání:
Jiří Pučík –Abdužalilov BC Doprava Děčín Váha 38 Kg. NB.

Jirka v tomto zápase předvedl celkem slušný výkon, je tedy škoda, že jeho snaha neskončila naší výhrou.Myslíme si, že Jirka v tomto zápase měl minimálně na remízu. Ale pravdou také je, že Jirka v prvním kole tak trochu zaspal a až přiliž létal po ringu. Pochvala za bojovnost.

Druhé utkání:
Patrik Balog – Hunanyan SKB Praha váha 41 Kg. NB.

V tomto zápase bylo předem jasné, kdo vyhraje. Ale Patrik je na tom, co se týče výkonnosti, velmi dobře, a tak jsme to prostě zkusili. Ukázalo se, že Patrik je velký bojovník, ovšem po psychické stránce je ještě nedostatečně vyzrálý. Soupeř, který je o rok a půl starší, je prostě silnější a nedá se s tím nic dělat. Patrik potřebuje ještě čas na to, aby dozrál. Prohrál právem.

Třetí utkání:
Jakub Majzel – Marek Bohuslavicý Oba BC Palaestra. Váha 42 Kg. N.

Vynikající výkon ze strany obou našich borců. Velmi technické utkání plné krásných výměn.
Jakub předváděl styl, který vycházel z dvojkrytu a Marek velmi pěkně kontroval prací na nohou a bojem na distanc.Tento zápas skončil remízou, která byla na místě.

Čtvrté utkání:
Martin Hájek – Hulingev SKP Praha Váha 52kg. NB.

Tři kola velmi bojovného utkání, ze kterého jsme bohužel odešli jako poražení. Martin se opravdu snažil, ovšem i to bylo málo. Je to strach, který nepustí Martina dál. Přitom jeho schopnosti a fyzická připravenost jsou na velmi dobré úrovni. Budeme doufat, že se to snad jednou změní. Pochvala za snahu. Prohrál právem.

Páté utkání:
Lukáš Šafránek – Mareš SKB Praha. Váha 60 Kg. N.

Poměrně zajímavé utkání, které skončilo remízou. Myslíme si spolu s Tondou, že Lukáš v tomto zápase nepředvedl to, co se v tréninku naučil. Až příliš zbytečně létal po ringu a tím se vysiloval. Nevíme, jak vysvětlit Lukášovi, aby aplikoval to, co ho učíme na tréninku. Lukáš si docela často tak trochu dělá, co chce. Doufáme, že se z této zbytečné remízy poučí a bude nás více poslouchat.

Nepříliš vydařené kolo pro náš oddíl. Spolu s Tondou jsme konstatovali, že naši borci mají na víc, ovšem ne všichni chtějí v ringu doopravdy bojovat a vyhrát. Tři prohry a dvě remízy to jen potvrzují. Jinak všem děkujeme za reprezentaci našeho oddílu.

Napsat komentář