Další kolo juniorské ligy konaného ve v Třeboni dne 2. 2. 2008

Startovali:
Jiří Púčik
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Vitalij Nahojev

Trenér: Jan Balog

První utkání :
Patrik Balog – Chval BC Jičín váha 54kg. VZD.

Patrik dvě kola jasně vyhrával, ovšem ve třetím jako kdyby zapomněl boxovat, a tak jsem do ringu vhodil ručník. Nevím, čím to bylo, a doufám, že se to již nebude opakovat. Prohráli jsme právem.

Druhé utkání :
Jiří Púčik – Papp SKP Karlovy Vary váha 48kg. NB.

Jirka ten den boxoval velmi zkušeně, nenechal se do ničeho vtáhnout a boxoval tak, jak potřebuje. Tři kola jasně dominoval. Ještě je třeba pracovat na tvrdosti úderu a bude to zas o něco lepší. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání :
Alexandr Andrle – Babka Praha váha 57kg. NB.

Saša se opravdu snažil, ovšem na těžšího soupeře ten den prostě neměl. Tři kola velmi pohledného boxu, ze kterého jsme právem odešli jako poražení.

Čtvrté utkání :
Vitalij Nahojev – Pršanec SKB Třeboň váha 75 kg. N.

Vity se rval jako lev, ale to nestačí. Je třeba víc zapojit do utkání techniku a přemýšlení. Silový způsob boje je pro nás nepřijatelný. Je pravdou, že jsme měli tento zápas vyhrát, a to proto, že soupeř byl dvakrát počítán, ovšem nekompetentní rozhodčí moje upozornění nebrali na vědomí. Proto jsem se rozhodl celou věc postoupit dále k řešení ČBA. Prohra nebyla namístě.

Jedna výhra a jedna remíza je pro mne velmi slabý výsledek naší účasti v tomto kole. Doufám, že se příště naši borci polepší. Jinak všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.

Ještě jednou děkuji také Filipu Roztočilovi za to, že nás do Třeboně odvezl a vše nafotil.