Dne 28.4.2007 se konalo v Brandýse nad Labem další kolo naší oblasti.

Startovali:
Jiří Púčik
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Aleš Pollák
Jakub Majzel
Petr Bakeš
Martin Hájek
Nikolas Andrle.

První zápas:
Patrik Balog – Jiří Púčik oba BC Palaestra, váha 46 Kg. NB.

Krásné utkání ve kterém dominoval Patrik. Tři kola opravdu pěkného boxu. Jirka se rapidně zlepšil a já jsem za to moc a moc rád. Ještě trocha přesnosti a bude to, Jirko, zas o něco lepší.

Druhé utkání:
Alexandr Andrle – Busa BC Praga Praha, Váha 52 Kg. NB.

Tři kola tvrdého a místy i nečistého boje. Alex se opravdu snaží, jen mu schází trocha tvrdosti, aby dokázal lépe eliminovat soupeřův tlak. Jinak jsme s výkonem našeho borce spokojeni. Je to talent a teď jde o to, aby začal pořádně trénovat. Vyhráli jsme právem.

Třetí utkání:
Aleš Pollák – Klogner TJTZ Rakovník, Váha 60 Kg. N.

Alešův první zápas, který se mu docela podařil. Dvě kola jasně vyhrál. Bohužel ve třetím kole se začal otáčet a to byla velká škoda. Ještě třeba dodat, že Aleš je zbytečně nervózní, a to i při tréninku. Doufám, že ho to časem přejde. Remiza byla na místě.

Čtvrté utkání:
Nikolas Andrle – Dvořák BC Brandýs nad Labem. Váha 63. NB.

Opět tři kola docela vyrovnaného boje, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Nikolas již jednou tohoto soupeře porazil. Bylo vidět, že se borci znají. Ještě trocha tvrdosti a bude to opět lepší. Vyhráli jsme právem.

Páté utkání:
Martin Hájek – Brič BC SAC Praga. 64. NB

Krásné utkání ze kterého si odnášíme opět prohru. Je pravdou, že tento soupeř je o pět kilo těžší, a že se jedná o reprezentanta naší republiky. Přesto Martin s ním svedl velmi pěkný boj. Jsme moc a moc rádi, že se Martin nebojí, a že jeho výkony jdou směrem nahoru. Jen s těžkým borcem se mohu něco naučit. Martine, ještě trocha přesnosti a bude to opět lepší. Prohráli jsme právem.

Krásné odpoledne ze kterého se si odnášíme jen jednu prohru. Další radost nám udělalo ocenění Patrika jako nejtechničtějšího borce. Všem moc děkuji za předvedený výkon a vzornou reprezentaci našeho oddílu.