Další kolo juniorské ligy konaného v Libčicích nad Vltavou dne 14.4.2007.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:
Jiří Púčik
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Petr Bakeš
Martin Hájek
Nikolas Andrle

Trenéři: Jan Balog, Antonín Hauer.

První zápas:
Jiří Púčík – Wiesner BC Narama Plzeň, Váha 40 kg. NB.

Tři kola poměrně nezajímavého boxu, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Jirka předvedl celkem dobrý box. Ovšem boxoval s poměrně nezkušeným borcem. Tento zápas se dal ukončit i před limitem. Jirka se snažil, ale soupeř se ten den nedal trefit. Pochvala za bojovnost. Vyhráli jsme právem.

Druhý zápas:
Patrik Balog – Alexandr Andrle oba BC Palaestra, Váha 50 kg. NB.

Oba naši borci předvedli poměrně pěkný box. Patrik měl za úkol neboxovat naplno a nechat Alexe doboxovat všechny tři kola. Alex se snažil neudělat větší chybu a celý zápas být aktivní. Myslím, že se nám vše podařilo splnit, a že naši borci předvedli, že boxovat umí. Pochvala Alexe za bojovnost.

Třetí zápas:
Petr Bakeš – Bartoš R. TZ Rakovník, Váha 54 kg. RSC.

Jasná výhra z naší strany. Je ovšem nutné podotknout, že Petr občas při výměnách zaspal a nějakou ránu zbytečně dostal. Je to především tím, že Petr stojí příliš čelem k soupeři. V prvním kole se tak trochu nechal zbytečně zaskočit a pustil se také do zbytečných výměn. Je třeba víc užívat rozumu a takticko-technických prvků. Ve druhém kole to změnil a zápas jasně vyhrál. Pochvala za bojovnost. Vyhráli jsme právem.

Čtvrtý zápas:
Martin Hájek – Brič, SAC.Praga, Váha 64kg. NB.

Tři kola velmi pěkného boxu. Martin startoval o váhu víš a s klukem, který je jedničkou v republice. Prohra o jeden bod nás sice mrzí, ale na druhou stranu potvrzuje vzestupnou tendenci u Martina. Krásný zápas, který dle mého názoru mohl skončit remízou. Jen tak dál, Martine, je to moc a moc dobré. Prohráli jsme právem.

Pátý zápas:
Nikolas Andrle – Dvořák , BC Brandýs nad Lábem Váha 63 kg.

Nikolas sice vyhrál, ovšem jeho výkon ten den nebyl podle našich představ. Je velmi velká škodo, že Nikolas jde do zápasu tak svázán. Kdyby udělal jen z poloviny to, co předvádí na tréninku, musel by tento zápas skončit před limitem. Je třeba si víc věřit a spoléhat na to, co jsem se naučil na tréninku. Jinak pochvala za bojovnost. Vyhráli jsme právem.

Krásné odpoledne ve velmi pěkném prostředí. Jsem velmi rád, že se našel opět někdo, kdo je schopen připravit tak pěkný prostor pro box v naší oblasti.
Všem moc děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu a předvedený výkon.