Dne 24. 2. 2007 se konalo další oblastní kolo naší juniorské ligy a to v Třeboni.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:
Jiří Púčik
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Nikolas Andrle
Petr Bakeš
Robert Hauer
Jakub Izzaldin

Trenéři : Jan Balog, Antonín Hauer, Jiří Placata.

První zápas:
Jiří Púčik – Horvát – BC Didi ČB, váha 42kg NB.
Jirka se ničeho nebál a ten den velmi pěkně zaboxoval. O něco těžší soupeř nenašel na našeho Jirku žádnou zbraň. Tři kola pěkného boxu ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Jirka se poslední dobou rapidně lepší a já jsem za to moc a moc rád. Jirko, jen tak dál a nebuš mít konkurenci v republice. Vyhráli jsme právem.

Druhý zápas:
Alexandr Andrle – Záborský BC Příbram, váha 50 kg RSC.
Alexandr se opravdu snažil, ovšem soupeř byl příliš silný. Prohra prvního zápasu není žádná ostuda. Prostě soupeř byl lepší. Je třeba pilně trénovat a výsledek se určitě dostaví. Prohráli jsme právem.

Třetí zápas:
Patrik Balog –Deutsch BC Žižkov, váha 52 kg. NB.
Patrik nastoupil do utkání s klukem, který byl o osum kilo těžší. Je pravdou, že se jednalo o začátečníka. Ovšem jeho boxerský projev byl velmi pěkný a ucelený. Tři kola pěkného boxu, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Patrik boxoval, to co potřeboval a nenechal se k ničemu strhnout. Vyhrál právem.

Čtvrtý zápas:
Petr Bakeš – Olah Petr BC Didi ČB, váha 52 kg NB.
Jednoznačná výhra z naší strany. Petr vlétl do zápasu na plné pecky. Od samého začátku tvrdě trefoval soupeře pravým direktem. Po necelé minutě soupeř zápas vzdal. Vyhráli jsme právem.

Pátý zápas:
Nikolas Andrle – Uhliar SKB Třeboň, váha 60kg NB.

Tři kola poměrně zajímavého boxu, ze kterého jsme my odešli jako vítězové. Nikolas se opravdu snažil boxoval na plno. Je třeba ještě zpřesnit údery a zlepšit práci na nohou. Vyhráli jsme právem.

Šestý zápas
Jakub Izzaldin – Ulm SKB Praha,váha 81kg. NB.
Jakubův první zápas, který jsme vyhráli. Tři kola tvrdého boxu, které skončilo RSC v náš prospěch. Jakub bojoval jako lev a to platilo. Vyhráli jsme právem.

Velmi pěkné odpoledne, ze kterého si odnášíme pět výher a jednu prohru. Opět jsme potvrdili vysokou kvalitu našeho oddílu. Máme teď poměrně stabilní tým, na kterém se dá stavět. Všem moc děkuji za vzorné reprezentování našeho oddílu.