Dne 3.2.2007 se konalo další kolo juniorské ligy středočeské oblasti v Plzni.

Tohoto kola jsme se zúčastnili v následující sestavě:
Jiří Pučík
Jakub Majzel
Petr Bakeš
Robert Hauer
Martin Hájek
Jakub Izzadin

Trenéři: Jiří Placata, Antonín Hauer, Jan Balog

První utkání:
Jakub Majzel – Štádler Jiří BC Narama Plzeň, váha 46 Kg. NB.

Tři kola tvrdého boxu. Jakub v tomto zápase přejal styl soupeře a až příliš se pouštěl do výměn.Dle mého názoru to bylo zbytečné. Jakub už tohoto obávaného soupeře porazil a dokázal to především technickým pojetím boje. No, snad to příště bude lepší. Tomuto zápasu by slušela remíza ovšem rozhodčí to tak neviděli. Prohráli jsme tři nula, a to nebyla pravda.

Druhé utkání:
Petr Bakeš – Hejda V. BC Sokolov, váha 54kg. NB.

Petr do tohoto zápasu nastoupil jako omámený. Zdálo se nám, že místy ani nechce boxovat. Byl příliš opatrný a bez tlaku na soupeře. Podle mého názoru ten den boxoval na šedesát procent. Přesto to byl docela zajímavý zápas, který jsme nemuseli prohrát. Obzvláště když soupeře veřejně napomínali.Výsledek tři nula v náš neprospěch byl úletem rozhodčích.

Třetí utkání:
Robert Hauer – Šesták BC Slavoj ČB, váha 60 kg. N.

Robert dvě kola jasně vyhrál, soupeř se jen velmi sporadicky dotkl našeho borce. Ve třetím kole Robertovi docházely síly, ale určitě jsme to kolo neprohráli. A i kdyby, tak dvě jsme jasně vyhráli a to třetí nebyla nijak markantní prohra. Remíza nás opravdu rozčílila. Myslím, že rozhodčí ta dvě kola neviděli a rozhodli na základě třetího kola. To pro nás nebylo přijatelné.

Po diskusi s trenéry jsem se rozhodl nepustit naše kluky do dalších bojů a raději odjet. Myslím, že je třeba ukázat rozhodčím, že nejsme jejich rukojmí a že se takto nedá dělat dobrý box. Je nám to líto, ale tři výsledky, které dle našich názoru zaváněly klubismem, to je pro nás nepřípustné. Pokud by se situace měla opakovat, použijeme stejného řešení. Všem moc děkujeme za vzornou reprezentaci našeho oddílu.