Oblastní kolo juniorské ligy, Plzeň, 8.6.

Startovali:
Petr Horvát
Marcel Misar
Khalid Kováče

Trenéři: Jan Balog

Khalid Kováče – Samko, BCOS Plzeň, 50 kg, AB prohra
Khalid nastoupil do svého prvního zápasu proti velmi zkušenému soupeři, který byl o dvě váhy těžší a o dva roky starší. Do tohoto zápasu jsme bohužel museli nastoupit, protože tohoto kola se zúčastnilo málo borců z kategorie přípravka. Po zhruba asi minutě jsem zápas ukončil, protože soupeř se zdál být nad naše síly. Přesto Khalid ukázal, že je nebojácný a má obrovskou touhu reprezentovat náš oddíl.

Petr Horvát – Tsubuwak, BCOS Plzeň, 48 kg, AB prohra
V podstatě předem prohraný zápas. Petr se strašně v zásadě bál soupeře, a tak po prvním kole jsme zápas vzdali. Petr bohužel v sobě nenašel žádnou snahu udržet disciplínu v boji, a tak jsme se po tomto zápase domluvili na tom, že Petr přestane reprezentovat náš oddíl. Prohra byla na místě.

Marcel Misar – Malý, Baník Sokolov, 57 kg, WP výhra
Tři kola v naší režii. Marcel prokázal, že je velmi schopný a nadějný borec. Boxoval s klukem, který běžně poráží borce, kteří mají 40 zápasů. Sám má naboxováno 50 zápasů a je finalistou MČR kadet ve váze 64 kg. Tento zápas nám udělal opravdu velkou radost, neboť Marcel poslouchal všechny pokyny a boxoval s přehledem. Vyhráli jsme právem.

Závěr:
Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu.