Oblastní kolo juniorské ligy, Třeboň, 23.2

Startovali:
Filip Šenki
Marcel Misar
František Holub
František Tawil

Trenéři: Jan Balog, Petr Asim

Filip Šenki – Abduloski, BC TN České Budějovice, 48 kg, RSC výhra
Tři kola v naší režii, Filip boxoval velmi statečně. Přestože to byl jeho první zápas, boxoval s přehledem a jistotou. Do budoucna je nutné zlepšit povolení na nohou, odhad vzdálenosti a celkovou koordinaci. Vyhráli jsme právem.

Marcel Misar – Morkus, BC Chrudim, 57 kg, WP výhra
Velmi pěkný zápas, který náš borec s jistotou vyhrál. Musíme upozornit na nečistý způsob boje ze strany našeho soupeře, který ringový rozhodčí nechtěl vidět, přestože jsme na něj upozorňovali. Marcel boxoval s velkou převahou v oblasti techniky, nenechal se vtáhnout do zbytečných výměn. Vyhráli jsme právem. Je třeba zlepšit finální úder a odchody z útoku.

František Tawil – Popovič, BC TN České Budějovice, 80 kg, WP prohra
Velmi tvrdá tři kola, která skončila bohužel naší prohrou. Franta předvedl, že boxovat opravdu umí a že se soupeře nebojí. Přestože soupeř byl mnohem silnější, měl Franta v jeden moment v zápase navrch. Ve druhém kole Franta zasáhl soupeře levým hákem, mohl celý zápas vyhrát, kdyby v útoku pokračoval. Bohužel Franta se soustředil více na obranu a tím zápas těsně prohrál. Je nutné do budoucna zlepšit finální úder a zlepšit odhad vzdálenosti. Prohráli jsme právem.

Závěr:
Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu.