Další oblastní kolo juniorské ligy, Praha, 11.2.

Startovali:
František Holub
Max Hájek
František Tawil
Babych Stanislav
Protovshanskiy Vladislav

Trenéři: Jan Balog, Alexander Verschaev
Asistent trenéra: Petr Asim

Max Hájek – Peterka, BC Turnov, 57, WP výhra
Další zasloužená výhra Maxe. Max se opravdu snažil, tři kola intenzivně bojoval. Přesto, že první kolo prohrál, zbylé dvě dokázal jasně vyhrát. Silově zdatný soupeř byl zaskočen Maxovou zdatností. Z této výhry jsem se opravdu radoval. Max ukázal, že má charakter a chuť bojovat. Je třeba vylepšit finální údery, jinak pochvala za bojovnost a práci přední ruky.

Stanislav Babych – Zaripov, SAC Praga, 60 kg, WP prohra
Tři kola velmi tvrdého boje, ze kterého my odcházíme s prohrou. Stanislav měl proti sobě velmi zkušeného borce, který právem vyhrál. Přesto jsme dokázali tomuto obávanému soupeři velmi znepříjemnit zápas. Standovi schází zkušenosti a technika. Je potřeba zapracovat na práci nohou a odtahování úderů. Velmi bojovný zápas, který se divákům líbil, jsme právem prohráli.

Vladislav Protovshankiy – Škop, BC Mělník, 69 kg, WP výhra
Tři kola tvrdého boje, ve kterých jsme dominovali jasně my. Soupeř se opravdu snažil, ovšem ten den na našeho Vláďu neměl. Vláďa se velmi zlepšil v obraně a také došlo ke zlepšení fyzické kondice. Jednoznačná výhra z naší strany. Pochvala za nasazení a chuť po vítězství. Vyhráli jsme právem.

František Holub – nenalezl soupeře

František Tawil – nenalezl soupeře

Závěr:
Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu.