Další oblastní kolo juniorské ligy, Rakovník, 27.1.

Startovali:
František Holub
Max Hájek
František Tawil
Babych Stanislav
Protovshanskiy Vladislav

Trenéři: Jan Balog
Asistent trenéra: Petr Asim

František Holub – Malý, Baník Sokolov, 57 kg, WP výhra
Tři kola v naší režii. František se hodně zlepšil. Je vidět, že pilně trénuje a že má chuť vyhrávat. Pochvala za práci přední ruky. Je potřeba zlepšit fyzickou kondici. Vyhráli jsme plným právem.

Max Hájek – Richter, SKB České Budějovice, 57, WP výhra
Max se opravdu snažil. Celé tři kola předváděl pěkný box a také zaslouženě vyhrál. Max potřebuje nutně zlepšit finální údery. Dále je potřeba, aby si víc začal věřit. Vyhráli jsme právem.

František Tawil – Nohejl, Kutil Gym, 70 kg, WP výhra
Tři kola v naší režii. František předvedl, že je oprávněných mistrem ČR a soupeře v podstatě k ničemu nepustil. Franta potřebuje ještě zapracovat na fyzické kondici. Vyhráli jsme právem.

Stanislav Babych – Chu, Baník Sokolov, 60 kg, výhra před limitem
Po prvním kole to pro nás nevypadalo na výhru. Ve druhém kole jsme zabrali a vyrovnali skóre. Stanislav na začátku třetího kola tvrdě zasáhl soupeře a tím zápas ukončil. Soupeř už nechtěl pokračovat a zápas vzdal.

Vladislav Protovshankiy – Maliňák, Pražský Rohovník, 69 kg, WP výhra
Vláďa tři kola velmi vyrovnaného boje, kde jsme my prokázali malinko větší schopnost přesného úderu. Vláďa tento zápas vůbec nepodcenil a dobře udělal. Soupeř, který od začátku nasadil vysoké tempo, spoléhal na to, že zápas fyzicky nezvládne. Ovšem Vláďa prokázal vysokou disciplínu a dobrou fyzickou i psychickou zdatnost. Výhra byla zasloužená.

Závěr:
Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho klubu. S radostí konstatuji že z pěti startujících si odnášíme pět výher.