Oblastní soutěž, Rakovník, 29.4.2017

Startovali:
Nikolaj Ljuljušin
František Tawil
František Holub
Michal Hájek
Max Hájek

Trenéři: Jan Balog
Asistenti: Petr Asim

Nikolaj Ljuljušin – Vlček, Rakovník, WP prohra
Nikolaj boxoval se starším soupeřem, neboť na toto kolo přijelo málo účastníků a bylo potřeba nějak rozlosovat soupeře. Tři kola velmi vyrovnaného boxu, kde z mého hlediska rozhodlo posledních 20 vteřin, kde bohužel Nikolaj inkasoval několik málo úderů. Je potřeba zlepšit odchody z útoku a práci na nohou.

František Tawil – Mišálko, Hřebeč, 2.ABD
Opět František startoval se starším soupeřem, který byl o hodně silnější a tak jsem ve druhém kole zápas vzdal. Přesto máme radost, že se František nebál a boxoval skoro kolo a půl. Prohra byla na místě.

Max Hájek – František Holub, oba Palaestra Praha, výhra Holub
Velmi vyrovnaný zápas, ve kterém mírně navrch, a to především v závěru kola, měl vždz Franta. Velká pochvala obou dvou našich borců za všeobecné zlepšení a za chuť a bojovnost, se kterou do zápasu nastoupili. Do budoucna je třeba zlepšit postavení rukou a nohou.

Michal Hájek – Hemr, Hřebeč, WP prohra
Michal bohužel nezvládl svůj první zápas. Boxoval velmi opatrně a bylo vidět, že se bojí. Přestože, v zápase opticky vypadal jako lepší, zápas po právu prohrál. Nebyl schopen soupeře pořádně zasáhnout. Prohra byla na místě.

Závěr:
Z tohoto turnaje si odvážíme hodně cenných zkušeností. Je třeba zlepšit práci na nohou, odchody z útoku a fyzickou kondici.