Další kolo juniorské ligy, konané 29. 3. 2014, v Dřetovicích u Kladna

Další kolo juniorské ligy, konané 29. 3. 2014, v Dřetovicích u Kladna

 

Startovali:

Vladislav Protouchanskij

Volodymyr Zaychenko

Jindřich Krupička

Jaroslav Protouchanskij

Vojtěch Hataš

 

Trenéři: Jan Balog, Alexander Vertshkayzer

 

První utkání

Vladislav Protouchanskij – Habrbla, BC Kladno, váha 46 kg, WP

Tři kola velmi pěkného boxu. Každé kolo bylo poměrně vyrovnané, avšak my jsme byli ti, kteří trefovali přesněji a měli větší důraz v úderech. Vláďa poslechl veškeré pokyny, které jsme mu udělili, za což ho chválím. Je třeba zlepšit odhad vzdálenosti, přípravu na útok a odchody z útoků. Vyhráli jsme právem

 

Druhé utkání

Volodymyr Zaychenko – Hamid, SKP Pardubice, váha 57, WP

Tři kola velmi zajímavého boxu. Bohužel Vláďa nezvládl třetí kolo, které velmi těsně prohrál. Vláďa neuposlechl pokyny trenérů, začal o 7 kilo těžšímu soupeři chodit na krátkou vzdálenost, a tím zápas prohrál. Osobně si myslím, že tento zápas mohl skončit remízou, ovšem sudí byli jiného názoru. Je třeba zlepšit přípravu na útok, disciplínu v obraně a poslouchat pokyny trenérů.

 

Třetí utkání

Jindřich Krupička – Teplý, SKP Třeboň, váha 60, WP

Jindra ten den byl opravdu lepší než jeho soupeř. Tři kola, které nás opravdu potěšily. Jindra boxoval disciplinovaně a s přehledem. Poslechl pokyny trenérů, a tím zápas vyhrál. Pochvala za zadní direkt a práci na nohou.

 

Čtvrté utkání

Jaroslav Protouchanskij – Kalajev, SK Boxing Praha, váha 81, TKO 2

Jarda nezvládl úvodní nátlak soupeře, na kterého platilo povolení a zadní direkt. Bohužel, po prvním kole Jarda sám zápas vzdal, a tím nám způsobil velkou ostudu. Pokud se Jarda nezlepší v oblasti psychiky, nemůže boxovat utkání.

 

Páté utkání

Vojtěch Hataš – Smutný, BC Jičín, váha 81 kg, WP

Opět velmi pěkný zápas, ze kterého jsme odešli jako vítězové. Vojta boxoval dle mého názoru velmi průměrně. Osobně si myslím, že se trochu zalekl soupeře, který byl o 5 kilo těžší. Po prvním kole opatrného boxu jsme Vojtovi poradili, aby začal boxovat na dlouhou vzdálenost, a zrychlil odchody z útoků. Vojta po druhém kole poslechl všechny pokyny, které jsme mu udělili, a tím zápas vyhrál. Vyhráli jsme právem.

 

 

Závěr

Z Tohoto kola si odvážíme 3 výhry a 2 prohry. Děkuji všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu.